Megint nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
Pé-m 24. én volt teszt és hőgörbe szerint is. Még ma is teljesen nega a teszt.... Már eltelt 11 nap, ha az lennék mutatnia kellene már ugye?2015. febr. 5. 10:38
21/28 anonim válasza:
köszi!hát sajnos nálam egyik tünet sincs meg szóval nem sok reményt füzök hozzá,de neked halk gratula,és kérem a képet a következő pozi tesztről ;-) egyébként milyen érzés?:-)
22/28 A kérdező kommentje:
Csodálatos! :) Nekem sem régóta vannak tüneteim. de pl. a tesómnak soha semmilyen tünete nem volt. Sem kimaradás előtt,sem utána. A magzatmozgás volt az első tünete. :)
2015. febr. 9. 14:34
23/28 anonim válasza:
Szia kedves kérdező!na mizujs van veled?tegnap énis pozitivat teszteltem,ma voltam dokinál és láttuk a petezsákot :-)
24/28 A kérdező kommentje:
Gratu!!!! :)
Én is terhes vagyok, mostmár tuti. :)
Csak 2 hét mulva megyek orvoshoz.
2015. febr. 12. 20:01
25/28 anonim válasza:
Énis 2 hét mulva megyek megint,boldog babavárást ! :-)
27/28 anonim válasza:
Mi lett azota? En 12 hetes multam csutortokon!
28/28 A kérdező kommentje:
Holnap leszek 12 hetes! :)
2015. ápr. 8. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!