Barátcserje kapszula! Nektek mi a véleményetek? Kinek segített a teherbeesésben és napi hányat szedtetek? Akinek segített előtte mennyi ideig próbálkoztak? Pozitív teszt előtt volt már valami tünetetek ami arra utalt, hogy sikerült?
Sziasztok.
Tavaly engem is endo gyanuval műtöttek, mivel több mint 2 éve fájt a hasam de nagyon és nem jött össze a babó majd a szövettan kimutatta hogy nincs endo. A zárójelentésen ott van hogy kismedencei összenövéseket oldottak. Azóta se jött össze a baba. A hasam továbbra is fáj . 2 év alatt 5 nődokinál voltam , voltam gasztroenterológián, vérvételen , hasi Uh-n, műtét közbe megnézték nincs e elzáródva a petevezetékem elvileg nem volt elzáródva. Az olvastam hogy kismedencei összenövés kialakulhat gyulladástól, és megfordúlt a fejemben hogy kismedencei gyulladásom lehet amit nem kezeltek több mint 2 éven keresztül, mert lehet nem vették észre. Kezd nagyon elegem lenni és félek hogy meddő leszek vagy már vagyok is, mert senki nem segít a problémámon, csak a pénzt viszik a dokik. Ti mit szedtetek kismedencei gyulladásra? Milyen gyógyszert írt fel a doki? Meddig kellett szedni? Uh-n látszik ha gyulladás van? Illetve nekem kenet eredményébe volt gyulladás, de doki nem adott rá semmi. Kérdeztem , hogy nem e kéne valami gyógyszer vagy kúp azt mondta , hogy nem. Hozzáteszem maszek doki 15 ezret fizettem ezért. 9 hónapja műtöttek azóta gondolom újabb összenövések lettek. Teljesen el vagyok keseredve hogy nekem sose lesz gyerekem, mindennapjaimat megkeseríti ez a hasfájás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!