Kecskemét környékén tudtok javasolni jó orvost? 1éve nem jön pici. Nagyon elkeseredtem!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi,hogy tudtok e nekem javasolni valakit hogyan kezdjem el a kivisgálást,hogy miél gyorsabb legyen? Kihez kell menni? Nődoki?Háziorvos? Endokrinológus? Esetleg a páromnK valahova? Pontosan 1évd próbálkozunk.Ebben a hónapban tisztára azt hittem hogy ösdzejött,minden klappolt,de úgy tűnik meg fog ma jönni(rózsaszín pecsételésem van) úgyhogy szeretném elkezdeni a kivizsgálást..:(2015. jan. 6. 11:08
11/14 anonim válasza:
Kedves 10-es válaszoló, azt tudom mondani Neked, hogy csináltatnod kellene olyan pajzsmirigy kivizsgálást (labor és UH), hogy legyen benne TSH, T3, T4, anti TPO és anti TG, ha megvan és van eltérés, akkor UH is. Nem is hinnéd, mennyi meddőségi probléma hátterében áll ez! Lehet, hogy csak fizetősen tudod teljes körűen megcsináltatni mindezt, de hidd el, megéri! Saját tapasztalat, én aztán mindenen végigmentem, amin csak lehetett, elég sokat tudok is dolgokról. Az inzulinrezisztencia vizsgálat is elég alap, jó az, ha megvan!
12/14 anonim válasza:
Persze, jó,ha meg van, meg meg is csináltatom. Csak olyannal riogatni valakit,hogy két hónap után már biztos gond van.
Ettől függetlenül lehet,hogy van valami, de ahogy írtam a hízékonyságom a fiam születése előtt is meg volt, és vele elsőre terhes lettem.
Pajzsmirigy vérvételen is voltam, a tsh-m is jó.
13/14 anonim válasza:
Szia! Összejött már a babó? :)
14/14 A kérdező kommentje:
Szia! Igen.Abban a hónapban jött meg utoljára. :) Most vagyok a 37.hétben. ;)
2015. szept. 23. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!