Mi lehet a bajom? Miérz ilyen alacsony a höm?
Figyelt kérdés
Megnézné a görbémet aki ebben jártas? Az egyetlen ahol magasabb ott beteg voltam, és szerintem azert magasabb par napig. Egyébként mindig alacsony, és összevissza. Peteeresem sincs? Mi bajom lehet? Esetleg pajzsmirigy?2015. jan. 4. 12:13
1/5 anonim válasza:
Megnezem szivesen. Linkeld be legyszi!
3/5 anonim válasza:
Írtam neked ezt-azt a másik kérdésedben, azokat továbbra is fenntartom, nem írom le újra. Görbe alapján nem lehet diagnózist felállítani, csak tippelgetni.
Javaslom ennek az oldalnak a tanulmányozását a görbe értelmezésével kapcsolatban, én nagyon sokat tanultam innen: [link]
4/5 anonim válasza:
Igen, en is lattam mar ezt a gorbet egy masik kerdesben. Menj el dokihoz, amint lehet es vizsgaltasd ki magad.
5/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is ennyi az alaphőm, és mivel az alaphőd fölött vannak az értékeid, szerintem semmi baj sincs vele. Egyébként orvos is látott, és ő mondta. Azért cikcakkos az én meglátásom szerint, mert nem egy időben méred!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!