Segitséget szeretnék kérni hogy ma kellett volna megjönnie eddig mindig 1 nappal elöbb megszokott jönni és ma még semmi de a derekam nagyon fáj és a melleim is fájnak szerintetek?
Figyelt kérdés
2015. jan. 1. 19:49
1/6 anonim válasza:
hát várj még kicsit.legalább 3-4 napot. ha nem jön meg továbbra sem,akkor csinálj tesztet. ha esetleg negatív de nem jön meg akkor ismételd meg pár nap múlva. ha akkor is az lehet,hogy csak kimarad most. nekem is volt,hogy kimaradt.
2/6 Manna24 válasza:
Lehetséges a teherbeesés? Terveztetek kisbabàt? Tesztet màr csinàlhatsz azon a napon is mikor meg kellett volna jönnie!
3/6 anonim válasza:
attól függ. nekem aznap negatív lett 1 héttel később pozitív. és már 20 hetes vagyok.
4/6 A kérdező kommentje:
tegnap kellett volna megjönni azóta se jött és fáj a derekam meg a melleim és néha mensi szerű görcsök vannak de aztán el is mulnak ma teszteltem egyet de negatív lett
2015. jan. 2. 09:47
5/6 anonim válasza:
első vagyok, ha nem jön meg akkor ismételd meg. de ha az is negatív és nem nyugszol meg ettől függetlenül,akkor nyugodtan menj el nőgyógyászhoz. nem fognak kidobni...
6/6 A kérdező kommentje:
enyhe görcs ,mell fájás derék fájás meg de még nem jött mg már kezdek ideges lenni hogy mire számitsak de szerintem semmi jóra :(
2015. jan. 2. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!