Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Terhességi tűneteim vannak a...

Enci19 kérdése:

Terhességi tűneteim vannak a ciklus 30. napján és negatívat teszteltem egy magas érzékenységű teszttel, volt valakinek hasonló?

Figyelt kérdés
Nekem 24-25 naposak a ciklusaim, most a 30. napom van és olyan dolgokat érzek amiket még soha, a melleim nagyon fájnak, a gátamba néha belenyilal, a derekam leszakad. A többi tűnet premensturációs, kivéve hogy nem jön meg. Fehér a hüvelyváladékom és nagyon kevés! First Response teszttel néztem ma délután, hogy terhes vagyok-e, és nagyon meglepődtem, hogy negatív lett. Valaki tudna erről mondani valamit?
2014. dec. 30. 18:20
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és folymamatosan 37.2 a hőm.
2014. dec. 30. 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem akarlak letörni, de ha terhesség okozná a tüneteket akkor már a teszt is nagy valószínűséggel kimutatná. Főleg egy érzékenyebb.

Esetleg próbáld meg másmilyennel és reggeli koncentráltból!

2014. dec. 30. 19:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, azt fogom tenni, de várok vele még pár napot. Köszönöm!
2014. dec. 31. 03:46
 4/5 anonim ***** válasza:

A pozitív tesztet és a tüneteket ugyanaz a hormon okozza.

Előfordul, hogy valakiben lassan kezd növekedni, így egy ideig nem mutatja ki a teszt a terhességet, de ott nincs tünet sem.

Ha már van annyi hormon, hogy tüneteket okozzon, akkor ott már pozinak kellene lennie a tesztnek.

Nem azt mondom, hogy nem vagy terhes, de azok a tünetek sok mindentől is lehetnek.

2014. dec. 31. 13:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazatok volt. Ma meg jött :( egy hét késéssel.
2015. jan. 1. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!