21. napi hormonvizsgálat eredmény - utalhat PCOS-ra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeptember 10-én menstruáltam utoljára "természetes módon", majd elmentem novemberben nőgyógyászhoz (azt hittem a stressz miatt maradt ki), aki Proverát írt fel (itt a méhnyalkahártyám 20 mm vastag volt), amit szedtem 10 napig és utána megvonásos vérzésem volt 1 hétig. A dokim ezután elküldött hormonvizsgálatra PCOS gyanúval,a várható mensim előtt 1 héttel (ciklusom átlag 35 napos)és a következő eredményekkel kapcsolatban kérném a véleményetek:

LH 11,1 IU/L

FSH 2,93 IU/L

Progeszteron 3,09 nmol/L

Ösztradiol 260 pmol/L

Totál tesztoszteron 1,19 nmol/L

Prolactin 112 mIU/L

TSH 3,14 mIU/L

21 éves vagyok és korábban is volt rá példa, hogy nem jött meg (pl egész nyáron), de sosem volt rendszeres a mensim és nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.

A válaszokat előre is köszönöm!:)

2014. dec. 30. 11:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. dec. 31. 11:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is a Mens Mentist ajánlom szerintem nagyon értenek hozzá De mielőtt elmész hozzájuk érdemes előre megcsináltatnod a laborokat.
2015. jan. 1. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!