Rozalia19 kérdése:
A cisztatol nem tudok terherbe esni?
Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 23:58
1/11 anonim válasza:
Ez attól függ, hol van ciszta, milyen fajta és mitől keletkezik. LEhet teherbeesni cisztával is, inkább az a gond ilyenkor, amitől a ciszta is kialakul.
2/11 A kérdező kommentje:
A ket ciszta a ket petefeszkemnel van kb 3centik,de minden honapba normalisan van menstruaciom
2014. dec. 27. 00:06
3/11 anonim válasza:
Van peteérésed mindkét oldalon?
4/11 anonim válasza:
Ha a petesejt ki tud szabadulni a cisztától és a petevezetőbe is bekerül, az nincs elzárva, akkor nem akadályozza a teherbeesést.
5/11 anonim válasza:
Az, hogy menstruálsz, nem jelenti, hogy peteérésed is van. Egy-két hónapban kövesd a ciklusod, hőmérővel és/vagy ovu teszttel, és meglátod.
6/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget
2014. dec. 28. 05:23
7/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy 10napja kellett volna beteg legyek, de annyira felek tesztet csinalni, mert rettegek attol hogy nem vagyok terhes, kb 1 eve hogy probalkozunk a parommal s nalam van ennyi bibi hogy van ket 3 cm-s cisztam ami a doki szerint elmulik
2014. dec. 28. 12:22
8/11 anonim válasza:
Nekem is volt. A vezetékbe volt tokosodva, nekem mindig elmúlt. A hormonvizsgálat kimutatta, hogy alacsony asárgatest hormonom, így elkezdtem a fog.gátlót szigorú orvosi tanácsra, hogy ne alakuljon ki, mert 2 is volt. És rögtön teherbe estem, szülés után újra szedtem, nyáron abba hagytam, most teszteltem pozitívat. Tehát az még nem feltétel, hogy van petesejt, ha nem érik meg.A menstruáció még nem garancia. Konzultálj az orvossal, egy hormonkivizsgálás kell, de előtte tesztelj hátha pozitív.
9/11 A kérdező kommentje:
En is szedtem 3 honapig fogamzasgatlot, s utana a vizsgalaton mondta a doki hogy 3 cm-s cisztam van s hormonvizsgalatot csinaltatot de nm irt orvossagot, mert nagyon felfaztam de mar helyrejottem, de 10napja kesik, hatha pozitiv teszt lesz, de felek :(
2014. dec. 28. 20:52
10/11 anonim válasza:
De ha nem tesztelsz nem tudhatod. Próba szerencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!