Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Tudnátok vmi praktikát írni h...

Tudnátok vmi praktikát írni h -kinek h sikerült a baba?

Figyelt kérdés
2 éve próbálkozunk a parommal orvoshoz is jártam ismerősöm javasolta h a baba tervezés előtt kezdjek szedni vitamint lassan 2 honapja szedem a gravidát de eddig semmi :(
2014. dec. 18. 14:04
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Termálfürdő.Mindkettőtöknek.Nem tudom merre laktok,de a Túrkevei strand már nagyon sok ismerősömnek segített:)
2014. dec. 18. 14:14
 2/10 anonim ***** válasza:
És mit mondott a doki?
2014. dec. 18. 15:15
 3/10 anonim ***** válasza:
14%
Szex szerelemből. Ez a receptem.
2014. dec. 18. 17:02
 4/10 anonim ***** válasza:
14%

Nyugodtan le lehet pontozni. Sokkal nagyobb esélye van, mivel a szerelem teljesen más hormonokat szabadít fel.

Könnyebben megfogan.

2014. dec. 19. 17:19
 5/10 A kérdező kommentje:

Semmit nem mondott a doki havonta kellett járnom hozzá a 10. Napon de hát nem mindig hétközben volt hanem volt h hétvégén.

Nem arra vagyunk rá kattanva h baba azonnal hanem szerelemből vagyunk együtt.

2014. dec. 19. 18:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi az hogy semmit nem mondott??? Mit vizsgált, mi lett az eredménye, adott valamire gyógyszert vagy minden rendben van????
2014. dec. 20. 09:45
 7/10 anonim ***** válasza:

1. Válts dokit. az nem megoldás,hogy nem mond semmit. Ilyen nincs. Keress olyat, aki figyel rád és mond is valamit.

2. Voltál már hormonvizsgálaton? Van peteérésed?

3. Javaslatom a vitaminokra: D-vitamin, folsav és méhpempő.

2014. dec. 21. 21:03
 8/10 szpring válasza:

A DM ben lehet kapni ovulációs tesztet.

plusz E vitamin a papának.

2014. dec. 22. 01:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Párodat küldd el sperma vizsgálatra. Ha ott minden rendben, akkor neked hormonvizsgálat, HSG. Nekem ez utóbbi vált be 6 év meddőség után.
2014. dec. 25. 12:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem kell ráparazni.. Ha akar majd jön :) mi is így voltunk nem jött-nem jött ragorcsoltunk majd úgy döntöttünk ha akar jön... Rá 2 hónapra pozitívat teszteltem... Mára Ő már 3 éves.. Most varjuk a kishugit :)
2015. febr. 6. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!