Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hormoneredmény szakértök....

Monyk kérdése:

Hormoneredmény szakértök. Mondjátok, hogy van kisebb bibi a hormoneredményeimmel, és azért nem jön 15 hónapja a baba?

Figyelt kérdés

2014. dec. 17. 12:13
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Elvileg ciszta nem volt az ultrahangon. Ès azóta lett babàd? Van rà valami gyógyìr?
2014. dec. 17. 12:47
 12/19 anonim ***** válasza:

Szerintem:

A tsh kicsit magas (orvosolható)

A progi meg tök rendben van. Ez egy olyan nő progija, aki ovulált, de nem terhes.

A tesztoszteronhoz nem értek. Összességében ez nem indokolja, hogy nincs baba.

Gondolom apát megvizsgálták, ugye?

2014. dec. 17. 14:48
 13/19 A kérdező kommentje:
Igen az ö eredmènyei tökèletesek. Holnap megyek vissza az orvoshoz a leletekkel. Kivàncsi vagyok mit mond :S
2014. dec. 17. 15:16
 14/19 Manka68 ***** válasza:

Szia!

A TSH-d emelkedett, meg kéne nézetni a többi pajzsmirigy hormont is, de ez jól mutatja hogy a pajzsmirigyed nagyon küzd, hogy rendben legyél. Ez már lehet oka a terhesség elmaradásának. Ha van túlsúlyod, pár kiló mínusz is segíthet egy kicsit. De akkor is lásson endodoki. A tesztoszteron szint is magasabb mint kéne, ez általában PCOS-s nőknél fordul elő. Amiket megnéztek, tényleg csak az alapok, tovább kéne vizsgálni azt, hogy mi okozza az eltérést. Terheléses cukor + inzulin vérvétellel kiderülhet.

Endokrinológus kérheti csak, és ő is tudja értékelni. Ez már nem nőgyógyászra tartozik akkor sem, ha nőgyógyászati tüneteid vannak tőle, pl nem jön össze a baba.

2014. dec. 17. 17:26
 15/19 A kérdező kommentje:
Na voltam dokinal, ha esetleg vki erre jàr. Azt mondta az èn eredmènyem rendben, a pàrom lelete nem volt olyan jo. Mert ban benne valami virus, ami miatt esetleg nem jött a baba. A gàz hogy az màjusi lelet, de az akkori doki azt mondta rendbe, most megyunk megint, benne van e mèg..
2014. dec. 18. 20:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Endokrinologus montda ezt neked? Erthetetlen. Teny, hogy nem durva elcsuszasaid vannak a hormoneredmenyeidben, hanem kisebbek, de ezek igenis befolyasolhatjak a dolgot. (TSH, tesztoszteron, progeszteron) Kerj inzulint is, kerd ki masik orvos velemenyet es a helyedben magan hormontanacsadohoz-dietetikushoz is lemennek. (hozzateszem nekem ez utobbi segitett a teherbeeseshez-Mes vagyok a korabbi csoportbol)
2014. dec. 18. 20:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Én megnézetném egy specilaista endo dokival mert egyáltalán nincs rendben. Hiába írja itt valaki, hogy ez jó progi nem az. 50-60 körül kell lennnie normális esetben ha volt rendesen ovuláció és nem terhes za ember. Terhesen 150-200.
2014. dec. 18. 21:38
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanàcsokat, januàrban megprobàlok a vègère jàrni, ès elmegyek egy endroki dokihoz. Amugy ezt mondta is a doki, az nem az ö szakterülete, mert kèrdeztem miert magas a tesztoszteron, ès mondta h hova kell vele menni. Csak most elsönek a pàrom 'bajànak' jàrjunk a vègère.
2014. dec. 18. 21:48
 19/19 A kérdező kommentje:
Ja bocsànat azt nem írtam, nögyógyàsznàl vtam
2014. dec. 18. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!