Nelli123 kérdése:

Gyereket szeretnénk csak félek anyámtól szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

barátommal másfél éve lakunk együtt (Ö21) Én (18,5) mindketten dolgozunk a szüleinkre nem számithatunk. Tartjuk velük a kapcsolatot de segítségre nem szàmithatunk. Az én szüleim utálják a barátomat. Szeretnénk gyereket, el is tudnánk tartani, csak félek anyámtól hogy megint megfenyeget hogy akkorsoha többet nem áll velem szóba hogy felejtsem el őt, meg hogy azt fogom tőlle hallgatni hogy vetessem el. ( tavaly terhes lettem és ugyan ez volt. Abortuszon voltam mert

megfenyegetett) Szerintetek? Hülyeség lenne ilyen korán gyereket szülni? Nincs szükségem bulikra link életre. A barátom nagyon szeretne és 1000%hogy mellettem állna. És ha terhes leszek hogy mondjam el anyámnak? (Nem élünk a szüleinkel) köszönöm elölre is.

2014. dec. 2. 12:39
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Mar ne is haragudj de te azt honnan tudod h nem vedekeztunk??? Ott voltal?? A masik meg az ha akkor kotozkodok anyammal h de meg pedig megtartom siman anya otthonba tehet vagy barmi mas mert bem voltam meg 18..na az aztan tenyleg jo lett volna a gyrreknek..ugyhogy ennyi
2014. dec. 6. 18:35
 22/22 anonim ***** válasza:
Anyaotthonba nem tesznek senkit akarata ellenére, sőt, a legtöbb helyen várólista van. Olyan nincs, hogy anyukád odaküld. Ezt véletlenül pont tudom, mert ilyen helyen dolgoztam.
2014. dec. 10. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!