Gyereket szeretnénk csak félek anyámtól szerintetek mit
csináljak?
Figyelt kérdés
barátommal másfél éve lakunk együtt (Ö21) Én (18,5) mindketten dolgozunk a szüleinkre nem számithatunk. Tartjuk velük a kapcsolatot de segítségre nem szàmithatunk. Az én szüleim utálják a barátomat. Szeretnénk gyereket, el is tudnánk tartani, csak félek anyámtól hogy megint megfenyeget hogy akkorsoha többet nem áll velem szóba hogy felejtsem el őt, meg hogy azt fogom tőlle hallgatni hogy vetessem el. ( tavaly terhes lettem és ugyan ez volt. Abortuszon voltam mert
megfenyegetett) Szerintetek? Hülyeség lenne ilyen korán gyereket szülni? Nincs szükségem bulikra link életre. A barátom nagyon szeretne és 1000%hogy mellettem állna. És ha terhes leszek hogy mondjam el anyámnak? (Nem élünk a szüleinkel) köszönöm elölre is.
Köszönöm szépen hogy erősítetek ebben,és igazából egyálltalán nem fontos anyám véleménye csak akkor az az utóbbi eset nagyon bennem maradt és mély nyomott hagyott bennem depressziós is lettem és talán azért félek igazából nem is tőlle hanem a helyzettől.mellesleg most 39éves 2013ban szülte a húgom a másik húgom meg most szept 8.-án.az első húgomat én neveltem fél évig..2 hónapos volt már vittem magammal mindenhova anya nélkül..Az én ölembe indult el először engem hívott anyának..Én nem mentem bárhova mert a húgomra vigyázztam..
2014. dec. 2. 13:21
12/22 anonim válasza:
Azert az engem jobban erdekelne, hogy ket ilyen fiatal megis mit dolgozik, hogy a mar a csaladallapitason gondolkozik.(?)
Amugy arra sem art felkeszulni, ha egyedul maradsz a gyerekkel. Akkor is kepes lennel eltartani, valoszinuleg szuloi segitseg nelkul?
Hisz a gyerekvallalas hatalmas feleloseg. Mas egy testvert nevelni(persze ez is nagyon szo), ugy, hogy kozben van aki finnnaszirozza napi betevotoket, es mas egy sajatot, aki csak is a te kotelesseged.
Bocs, hogy offoltam, de ezek komolyabb dolgok , mint az, hogy anyad mit gondol, akitol mar tulajdonkeppen kulon elsz.
2014. dec. 2. 14:15
13/22 A kérdező kommentje:
Barátom epítkezésen dolgozik en pizzázóba napi 11200ft-os fizetéssel januártól angilia munka lesz havi 400.000ftos fizuval. ;)
2014. dec. 2. 14:33
14/22 anonim válasza:
Ès szerinted mennyiből lehet megèlni Angliàban? Ràadàsul ha oda koltöztök hogyan tudna anyukàd lelkileg zsarolni, nem hívod fel ès kèsz...de engem az megdöbbent hogy ève elveteted csak mert anya azt mondja most meg èrett vagy rà....kicsit gondold ezt mèg àt.
2014. dec. 2. 14:52
15/22 A kérdező kommentje:
Nem koltoznenk ki Par honapra menne ki.de mind1 is nem tamadast kertem hanem tanacsot..es ha mindenki igy gondolkodna h elobb v utobb dgyddul maradsz a gyerekkel senki nem szulne.. nem ez a normalis felfogas
2014. dec. 2. 15:13
16/22 anonim válasza:
Ezzel egyet èrtek
2014. dec. 2. 16:04
17/22 anonim válasza:
Hat pedig, ha tetszik, ha nem erre is kell gondolni.
Mert sz*r az , amikor semmi terv nelkul megis ott vagy egy babaval.
Nyilvan nem ugy indulnak a parok agyerekvallalasnak, hogy "egyszer ugy is szetmegyunk". De a mai vilagban, amikor a kapcsolatok/ hazasagok tobb mint fele ,5 even belul valassal vegzodik , nem art felkeszulni es tanulni masok hibaibol.
2014. dec. 2. 20:23
18/22 anonim válasza:
En 21 evesen szultem meg azbelso tervezett babamat... De persze elotte mielott teherbe estem ferjhez mentem...Nemtudom en 18 evesen nembiztos h vallaltam volna babat... vagyus nemmertem volna szuloibtamogatas nelkul vallani.. nem anyagi hanem fizikai illetve psychikai tamogatasra gondolok... nemolyan egyszeru am egy kisbabaval mint ahogy azt a szules elott gondolja az ember... az rendeteg joval de mellette rengeteg gondal jar...az en ferjem 28 volt mikor megszulett az elso babank,szoval nem egy tini... neharagudj nemis rad ertve de en nemtudom elkepzelni ebben a mai ronda vilagban h egy 21 eves szinte gyerek kepes lenne felnevelni egy gyereket... szerintem fogalma sincs h mi var ra...es sajnos a ferfiak konnyen megfutamodnak.. es ok konmyen vannak.. ha neadj isten egyedul maradnal a picivel?... erre is kell gondolni.. hova mennel akkor? Sz utcaara egy picivel... persze nemmuszaj h ez tortenjen , de megtortenhet, benne van a pakliban... Figyi.. fiatal vagy meg.. annyi idod mint a tenger babat szulni..m varj meg egy 2-3 evet...orobaljatok sporolni meg ilyenek... de nemertem en 18 evesen meg kozepsulis voltam...eszembe sem jutott a baba... gondold ezt at... hidd el nem konnyu egy babaval..
2014. dec. 3. 01:01
19/22 anonim válasza:
Most 11200 a fizud, és ebből mennyi a bejelentett, mert ugye 3 évig míg otthon vagy a babával ez a fizu kiesik és a bejelentett alapján fogod kapni a gyest, gyedet.
2014. dec. 3. 08:53
20/22 anonim válasza:
Amíg ennyire függsz tőle, meg úristen, mi lesz, ha... - típusú gondolataid vannak, addig éretlen vagy a gyerekvállalásra.
Nem mellesleg nem elég, hogy védekezni sem tudtok normálisan, aztán anyád fenyegetőzése miatt még el is vetetted. EZ neked érett viselkedés?!
Várjatok még (jó) pár évet, jobb lesz a gyereknek is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!