Szerintetek mire lehet következtetni a görbémből?
1. hőmérős hónap, 1 éve nem jön a baba, orvosnál nem voltam még, van már egy 9 éves lányom.
Előre is köszönöm!
Gondolom kellene szedni sargatest hormon akkor is, ha terhes lennel, ez igy eleg gyengenek tunik. Nem szoktal pecsetelni?
Igyad a palastfuvet.
itt vannak leírások rendellenes hőgörbékre, lentebb.
nálad rövid a follikuláris szakasz és nem emelkedig a hőd ovu után, vagy van peteérésed, vagy nincs.
ha következő hónap is ilyen, akkor valami nem szabályos a hormonoknál.
Szerintem még csak most lesz ovud! Ha azt írod h 36 napos is lehet a ciklusod, akkor a 23. Nap megfelelő az ovuhoz.
Egyébként ajánlom h nezess pajzsmirigy működést is, mert szerintem alulmukodik nálad. Alacsony az atlaghod!
Egyenlőre ennyit látok a gorbedbol. :-)
Sok sikert és mielőbbi babasodast!!!!
Igen, mostanában elég aktívak vagyunk, apa biztosra akar menni :-) Én is pajzsmirigyre gyanakszom, szedjük 3 hete a 400mg E vitamint, jövő hónaptól pedig teázni is fogok, hátha segít. Ha más nem, januárban betámadok egy endokrinológust.
Kedves Utolsó!
Bár igazad lenne és lenne ovum végül, kíváncsi vagyok, elég érdekes ez a görbe, ma meg megugrott:
Köszönöm a bíztatást!
Szia!
Nem kell ám elhinni a ciklus.hu-nak. Bár a gép már behuzta az ovut, de szerintem tuti nem akkor volt. Látod, tegnap megugrott.
Ma mennyit mértél?
Folyásodat nézed? Érdemes, mert abból is lehet következtetni az ovura. (tojásfehérje szerű folyás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!