Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szerintetek mire lehet követke...

Szerintetek mire lehet következtetni a görbémből?

Figyelt kérdés

1. hőmérős hónap, 1 éve nem jön a baba, orvosnál nem voltam még, van már egy 9 éves lányom.

Előre is köszönöm!

2014. nov. 26. 17:05
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

A görbém:

[link]

2014. nov. 26. 17:06
 2/14 anonim ***** válasza:

Gondolom kellene szedni sargatest hormon akkor is, ha terhes lennel, ez igy eleg gyengenek tunik. Nem szoktal pecsetelni?

Igyad a palastfuvet.

2014. nov. 26. 17:21
 3/14 anonim ***** válasza:
hogy nagyon sokat vagytok együtt, ritkítani kellene az alkalmakat
2014. nov. 26. 17:27
 4/14 anonim ***** válasza:

itt vannak leírások rendellenes hőgörbékre, lentebb.

nálad rövid a follikuláris szakasz és nem emelkedig a hőd ovu után, vagy van peteérésed, vagy nincs.

[link]

ha következő hónap is ilyen, akkor valami nem szabályos a hormonoknál.

2014. nov. 26. 17:29
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, most toljuk pár hete az E vitamint itthon, megpróbálom a cickafark-palástfű kúrát mellette a következő hónapban, de kicsit félek, hogy ez nem lesz elég :-(
2014. nov. 26. 17:50
 6/14 A kérdező kommentje:
Ja és nem, nem szoktam pecsételni egyáltalán, 30-36 naposak a ciklusaim , de megvan rendesen hét napig, végig élénk piros, nincs barnázás vagy pecsételés.
2014. nov. 26. 17:52
 7/14 anonim ***** válasza:
huh, de aktívak vagytok. Szerintem egyből menj orvoshoz hormonképre. Nem túl bíztató a görbéd. Cickafark-palástfű nálam bejött, szép ovum van tőle, de szerintem neked ez kevés lesz.
2014. nov. 26. 21:51
 8/14 anonim ***** válasza:

Szerintem még csak most lesz ovud! Ha azt írod h 36 napos is lehet a ciklusod, akkor a 23. Nap megfelelő az ovuhoz.

Egyébként ajánlom h nezess pajzsmirigy működést is, mert szerintem alulmukodik nálad. Alacsony az atlaghod!

Egyenlőre ennyit látok a gorbedbol. :-)

Sok sikert és mielőbbi babasodast!!!!

2014. nov. 27. 07:42
 9/14 A kérdező kommentje:

Igen, mostanában elég aktívak vagyunk, apa biztosra akar menni :-) Én is pajzsmirigyre gyanakszom, szedjük 3 hete a 400mg E vitamint, jövő hónaptól pedig teázni is fogok, hátha segít. Ha más nem, januárban betámadok egy endokrinológust.

Kedves Utolsó!

Bár igazad lenne és lenne ovum végül, kíváncsi vagyok, elég érdekes ez a görbe, ma meg megugrott:

[link]

Köszönöm a bíztatást!

2014. nov. 27. 17:53
 10/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem kell ám elhinni a ciklus.hu-nak. Bár a gép már behuzta az ovut, de szerintem tuti nem akkor volt. Látod, tegnap megugrott.

Ma mennyit mértél?

Folyásodat nézed? Érdemes, mert abból is lehet következtetni az ovura. (tojásfehérje szerű folyás)

2014. nov. 28. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!