Eufrozi kérdése:
Mi a véleményetek? Kíváncsi vagyok.
Figyelt kérdés
PCOS-em van,nem kaptam még kezelést,mert csak januárban megyek vizsgálatokra.Elvileg nincs peteérésem...viszont ebben a hónapban tapasztaltam középidőben nyákos folyást.Együtt voltunk a 9.12.13.16. napon.Most tartok a 23.ciklusnapon.Ma olyan hányinger és rosszullét jött rám,hogy egész nap csak fekszem.Lehet benyeltem valami vírust...ki tudja.Viszont bennem van az is,hogy hátha azért mert most sikerült.Szerintetek?Egy hét múlva kell,hogy megjöjjön.Még korai tesztelni?2014. nov. 8. 13:31
1/1 anonim válasza:
A teszt még korai, fölösleges még, valszeg negatív lenne, ha van baba ha nincs. Bírd ki azt az 1 hetet még. Egyébként nekem is nemvárt előtt 1 héttel jelentkeztek az első tüneteim, ami a szagérzékenység volt, majd a szédülés. Tehát ez lehet már jel is, de azért még ne siesd el. Ha baba akkor ott lesz egy hét múlva is. Türelem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!