Van még remény?
Tegnap voltam petesejt leszíváson Bp-i Kaáliba,egyetlen egy petesejtem lett,de az szép azt mondta a biológus.
Azt mondták holnap azaz ma telefonáljak 11óra körül ,telefonáltam is ,de sajnos a biológus hölgy nem tudott jó híreket mondani :( ,azt mondta még nem lát semmit :( de ne keseredjek el még bármi lehet akár már délután ha ránéz megint már lehet hogy lát valami jelét a megtermékenyülésnek,megkért telefonáljak holnap megint :)
Van még esély rá hogy megtermékenyül ennyi idő után ???
Reménykedhetek szerintetek?
Kedves Kérdező!
Nagyon drukkolok, szorítok! :)
Tudom, mit élsz át, és tudd, hogy együttérzek Veled!
(Mi holnap reggel megyünk a Kaáliba beültetésre...)
Kedves 2-es és 3-as válaszoló ?Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat :) sajnos ma sem tudott jó híreket mondani a biológus ,azt mondta holnap telefonáljak megint :( előfordult már hogy csak 3.nap indult be az sejt osztódás,ne szomorkodjak,igyekszem de NAGYON NEHÉZ :(
3-as szívből kívánom és nagyon szorítok hogy sikerüljön a baba :)
A 3. válaszoló vagyok.
Érdeklődöm, hogy mi a helyzet, Kedves Kérdező.
Jajj aranyos vagy ,de sajnos nem sikerült :( Nem indult be az osztódás :( De azóta túl vagyok egy hiszteroszkópián,laparoszkópián és egy átjárhatóságin,egy műtét alatt megcsinálták mind a hármat,kiderült a jobb petevezetőmön kívül endometriozisom van :( vagyis már csak volt :) most azt mondta az orvosom a Kaáliba várjunk 2 ciklust adjuk meg az esély a teherbeesésnek ,ha nem sikerülne februárban lombik :)
csak kicsit el vagyok keseredve mert a műtét óta nem jött meg a menstruációm ,csak ilyen tojás fehérje szerű nyákom van minden nap,17.-én kellett volna jönnie :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!