Eufrozi kérdése:
Csak egy buta kérdés?
Figyelt kérdés
PCOS-em van,az orvos szerint nincs tüszőrepedésem,a menstruációm mindig rendszeres,általában 29-30 naposak a ciklusaim.Kb. fél éve éreztem azt,hogy a ciklusom közepe fele tojásos nyákos folyásom van.Aztán teltek a hónapok,és semmi.Viszont ebben a hónapban megint tapasztaltam ezt a dolgot.Szerintetek az lehetséges,hogy most ebben a hónapban volt peteérésem?Lehet,hogy hülyeséget kérdeztem.De ha van kedvetek adjatok ötletet.Köszi szépen.2014. nov. 2. 18:28
1/7 anonim válasza:
Persze, előfordul néha egy kószaeteérés. Mióta tartod a 3as kezelést a pcos-re?
2/7 anonim válasza:
Én is így voltam (PCos, IR). Amikor először láttam meg ezt, majdnem sírtam örömömben, mert azt jelentette, hogy végre volt peteérésem és ovum, és nemsokára rá jött is a baba :)
3/7 anonim válasza:
Simán lehet, hogy 1-1 hónapban volt peteérésed. A PCOs-t befolyásolja nagyban, hogy miket eszel és mennyit mozogsz, tehát simán lehet, hogy az az előtti hónapban kevesebb gyorsan felszívódó szénhidrátot ettél, vagy többet mozogtál, és az elég volt ahhoz, hogy a peteérés rendesen lezajlódjon. Én egyébként így gyógyultam ki, és már 3 éve mindig minden rendben van az uh-n, eltűnt a sok kis ciszta:)
4/7 A kérdező kommentje:
Én nem szàmolgatom azt,h naponta csak 160g ch-t egyek,viszont oda figyelek,h sokszor egyek keveset, nem eszem cukros ételeket,még a kàvét és a teàt is cukor nélkül fogyasztók rendszeresen sajnos nem mozgok,illetve nagyon stresszes a munkahelyem,így kiegyensúlyozott csak a szabadnapjaimon vagyok.örülök,h irtatok.remélem ebben a hónapban összejön a kisbaba.:)drukkoljatok.
2014. nov. 3. 08:05
5/7 anonim válasza:
Még azt elfelejtettem, hogy Merckformint vagy hasonlót szedsz? Endokrinológus vagy nőgyógyász felírhatja, én 3 hónapig szedtem belőle napi 1000mg-ot, lehet, hogy nekem ez is segített (utána abbahagytam, mert rendeződtek a dolgok), de van, akinek a terhessége első pár hetében is érdemes szednie).
Szurkolok, hogy sikerüljön a baba!
6/7 A kérdező kommentje:
Nem,azt nem szedek.Voltam endodokinál és ő nem írt fel gyógyszert.Csináltak 3.napi hormonsort és a leleteim alapján minden tökéletes.Legalábbis az orvos szerint.Elküldött egyébként átjárhatóságira,mert lehet,h ott van a baj.Viszont nem értem azt,hogy a petefészkem miért van tele betokosodott petesejttel,ha minden eredményem "tökéletes".Így végül úgy döntöttem,hogy a Szent János kórházba megyek kivizsgáltatni magam.
2014. nov. 4. 07:44
7/7 anonim válasza:
Nem akarok okoskodni, de én úgy tudom, hogy a PCOS-nek az alapja az IR, tehát ha PCOS-ed van, akkor IR-es vagy, ami azt jelenti, hogy vmi nem stimmel az inzulinoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!