IR-re ivott már valaki kecskeruta teát? Használ, vagy csak gyógyszer lehet megoldás?
Nekem nem írtak fel gyógyszert, annyit mondtak, diétázzak, de nem igazán fogyok és a helyzet sem javult egy éve lassan.
Azt ne írjátok légyszi, hogy keressek másik orvost, mert jelenleg is pár hónapos előjegyzési időm ketyeg másik orvosokhoz.
Ne haragudj, de szerintem itt senki nem tud mást mondani.
keress egy harmadikat akkor, vagy negyediket.
Én 60kilómétert veztek, 60-vissza a dokimhoz. Sajnos az IR-hez nehéz jó dokit találni, ilyen hókuszpókuszokkal meg ne kísérletezz.
Nem gondolom hókuszpókusznak, ha ugyan az a hatóanyaga, mint a gyógyszernek, csak nem állandó mennyiségben.
30/20/50/20/30 CH diétát tartok és elvileg határon belül van az inzulinom, de a felső határnál. Ezért nem adtak rá gyógyszert és sem a nőgyógyász, sem az endokrinológus nem tartotta problémának. A diétát is csak az egyik javasolta, hátha segíthet.
A régi orvosomhoz márciusban kell visszamennem, új endokrinológushoz dec. végére van időpontom, a Mensm.-be is decemberre kaptam.
Persze utazhatok messzebb is, csak hónapok múlva.
Nem, mást nem találtak. Panaszaim vannak persze, de csak az inzulinom volt magas és az sem túlságosan.
Néztek ultrahanggal méhet, petefészket, néztek nemi hormonokat is, pajzsmirigy ultrahang, labor, mellékvesekéreg, agyalapimirigy stb.
A menszeszem sosem volt rendszeres, peteérésem valószínűleg van, amikor van, de erre is csak a diétát javasolják (vagy a fogamzásgátlót korábban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!