Kaáli intézetben lesz méhüreg vizsgálatom. Kell vinnem hálóinget, papucsot?
Figyelt kérdés
Már volt egy petevezeték átjárhatóságim állami kórházban, oda kellett vinni. Nem tudom, itt mi a szokás. Mintha olvastam volna valahol, hogy ott adnak, de nem vagyok benne biztos. Hogyan készüljek, tudnátok segíteni?2014. okt. 28. 17:52
2/9 A kérdező kommentje:
Budapesti.
2014. okt. 28. 18:50
3/9 anonim válasza:
1-es vagyok szerintem nem kell vinni semmit. Én ott lombikozik és van minden hálóing, lábra papucs, lepedő. Lombiknál így van szerintem ennél a vizsgálatnál sincsen másképpen, de ha biztosra akarsz menni hívd fel őket nagyon szívesen segítenek :)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :) Ezek szerint a lombikra sem kell vinni semmit? Hamarosan az is lesz.
2014. okt. 28. 19:06
5/9 anonim válasza:
1-es mindent adnak még betét is van leszívás után jól jön :) Sok sikert!
6/9 anonim válasza:
Igen, kellett, papucs, hálóing.
Leszíváshoz, beültetéshez is.
7/9 anonim válasza:
Utolsó mikor voltál hogy kellett? Én augusztusba és akkor nem kellett minden ott van az öltözőbe!
8/9 anonim válasza:
Tavaly.
Lehet, hogy azóta újítottak, nekünk még kellett.
9/9 A kérdező kommentje:
Ha valaki majd esetleg még érdekelt lesz benne, leírom:
valóban nem kellett semmit vinni, és még tisztasági betétet is adtak. :)
2014. nov. 7. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!