Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Eü kaparás után milyen volt a...

Eü kaparás után milyen volt a menstruáció?

Figyelt kérdés
3 hete volt egy kismütétem,a múlt héten megjött,3 nap után elmúlt,majd megint volt kevés vérzés,másnap semmi,majd megint kicsi vérzés.Tegnap nem volt,erre most délután megint vérzek.Járt már igy valaki?
2014. okt. 24. 15:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem 1éve múlt a műtét azóta a 28.napos ciklusnak annyi.42.napra jön aztán 56.napra pici ciszták jönnek mennek nem ismerem saját magamat. :(
2014. okt. 25. 17:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia,jaj az nem jó(( nekem 3 hete volt a műtét,igy nen tudom mi lesz.Most mult hét csütörtök óta vérzek,3 napig rendesen,azóta hol van hol nincs...hetfőn akarok menni a szövettanért remélem hogy jó lesz.
2014. okt. 25. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!