ET+12 nap 111,32 volt a hcg. Ma, ET+13 nap nagggyyon halvány pozitív a teszt. Ürül a hcg-m? Bővebben lent.
Tegnap volt a vérvétel,az eredményt ma tudtam meg.
Tegnap csináltam két tesztet,egy clearbluet délelőtt,meg egy olcsóbb DM-est délután,és mindkettő egyértelmű pozitív lett.
Ma,ahogy meghallottam ezt a hcg eredményt,csináltam egy tesztet,ami viszont alig láthatóan lett pozitív. (Igaz,h délután csináltam,napközben pedig ittam pár bögre teát,de nem kéne erősebb okainak lennie?)
Jövő csütörtökön kell mennem uh-ra.
Reménykedhetek még vajon? Nagyon köszönöm,ha válaszoltok.
Nagyon drukkolok neked! Írd meg, ha van valami eredmény!
(Ugyanolyan márkájú teszttel csináld, az is sokat számít.)
Köszönöm,és mindenképpen megírom.
Most 4 db ugyanolyan gabrielt vettem.
Ez az utolsó a Te képed! Sikerült megjavítanom a linket. :)
Szerintem ne kezdj el kattogni, csak bízz a babádban! Nagyon szorítok!
Nem,ez nem az enyém,mert nincs ilyen terítőm :-)
De mindegy is,mert az előbb teszteltem egyet és az is ugyanolyan,mint a tegnapi :-((( Pedig ez reggeli első.
ET+14. Akár mutatni kéne valamit. Főleg,h ha két naponta duplázódik a hcg,akkor.....
Nem értem :-(
Tegnap este fájt a hasam nagyon,meg most is érzem,h mindjárt megjön érzésem van. (Csak nekem nem fog megjönni,mert korai petefészek kimerülésem van...)
Mást nem tudok,csak bizakodok. Teljesen úgy érzem,h van baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!