Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ugye akkor nincs probléma jól...

Ugye akkor nincs probléma jól gondolom?

Figyelt kérdés
A férjemmel totál egyforma a vércsoportunk 0 rh pozitív. Akkor így a gyermeknél nincs gond igaz? Akkor lenne ha én negatív lennék es a gyermekem is nem? Ha nem jól tudom akkor elmagyarázná nekem ezt valaki mert már teljesen belekavarodtam mindenki másfélét mondott. Még egy kérdés mennyi az esélye hogy ikreink legyenek? A családomban: anyukám anyukájának a testvérének(lány) a lányának születtek ikrefiai igaz már 30 évesek de akkor is mennyi esélye van? Nagyon szeretnénk ikreket:) előre is köszönöm!:)
2014. okt. 22. 13:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Akkor lenne gond ha te negatív vagy a párod viszont pozitív.A gyermek ilyen esetben csak pozitív lesz.Első gyermeknél nincs gond,a második és az utána lévőknél van összeférhetetlenség.Ami a baba halálához vezethet.Ezért szoktak Anti D-t adni.De mivel ti mindketten pozitívak vagytok,így nem lehet gond.Mivel azt szokták mondai,hogy az örökletes dolgok mindig ugranak egy generációt,ezért megvan rá az esély.Mi is bíztunk benne.A nagymamám testvérei között két iker pár is volt,de eddig sem a testvéreimnél sem pedig nálam nem született iker.De az esély ott van.
2014. okt. 22. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!