Szegedi Klinikán hogy zajlik a Dr. Pásztor Norbert által végzett inszemináció?
Szia!!
én is Pásztor dokinál voltam 2-szer is és még megyek is hozzá!kb olyan fél óra a beavatkozás!utána megkapod a gyógyszereket amiket szedni kell és mehetsz vissza az ágyba 1 órát kell feküdni!hát nem muszáj bent maradni haza is jöhetsz!én az a második után bent maradtam a klinikán mert szombaton és hétfőn csinálták!reggel a felvételinél kezdesz!kiadják a papírjaidat felmész a nőgyógyászatra és ott kapsz egy ágyat!a felvételi az andrológiánál van!remélem nem hagytam ki semmit!!
Igen, kétszer, szerintem Szegeden így szokták, mert a többi lánynak is kétszer csinálták más dokik.
Köszi a drukkot, már NAGYON szeretnék végre pozitív tesztet :)
Szia!!!
mikor tesztelsz?? hétvégén ???mizus veled??
Szia!!
sajnálom ,hogy megjött!!
nekem ezt nem mondta pásztor doki!!ha egy ciklusba 2 egymáskövető nap van az inszem akkor 2 inszemnek felel meg??jól értem??mert nekem tavaly szeptemberbe volt meg októberben!akkor az 4 inszem???léci írd már meg ezt!!köszi!!
Igen, pont ezt mondta. Így meglesz a 6 alkalom, ami az ingyenes lombikhoz kell. Vincze doktornő meg egy másik csajnak azt mondta, hogy inszeminációs próbálkozásnál nincs határ, ami felett nem támogatná a TB.
Én a kettőt összeadtam, és azt szűrtem le belőle, hogy ha valaki akar, az csináltathat akárhány inszemet, de ha van pénze és bele szeretne vágni a lombikba, akkor 6 után mehet a Kaáliba. Mivel nem vagyok mai csirke, így nem érek rá sokáig az inszemmel próbálkozni. Sajnos. De most nagyon bízok benne, hogy a jó oldalon is fog érni petesejt, és összejön a babácska :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!