Pajzsmirigy tsh?
Tsh értékem 3.19 azt mondta a doki hogy jó
De azt olvastam több forumon is hogy 1-2 között a normál érték a babahoz
barátcserjét szedek 2.ik hónapja
Ez segithet?
Köszi
Koszonom valaszaitokat nem ertem akkor miert nem jon ossze eddig :-/
Egy hete mult el a menzeszem es ovu tesztet csinaltam es kiderult h nem a "14nap"-van peteeresem hanem menzi utan 2ik nap az az 7-ik napja a ciklusnak hogorbe is igazolja es ez a masodik olyan honapom hogy igy van (eddig nem mindig volt pe-m) nodoki azt javasolta hogy a baratcserje segit es valoszinu ezert is van mar peteeresem remelem ossze hoztuk most :)
Sok jot olvastam a baratcserjerol :) a kozti verzesemet "elmulasztotta" 25-30naposak voltak a ciklusaim es 28 napos lett pontosan ahogy elkezdtem szedni nincs benne hormon ez gyogynoveny mint a cicka vagy a palastfu en hiszek benne hogy ez hozott"rendbe" menzileg
Lehet kerek haziorvostol meg egy vervizsgalatot es szaladok vele a nodokihoz mert o sajnos nem kuldott el azt mondta" helyre jon minden magatol csak ido kerdese"
A gyógyszercégek valóban el akarják adni a termékeiket minden áron.
De itt most egy 150Ft-os gyógyszerről beszélünk, ami 3 hónapra elég. :-)
És lehet hogy valakinek a magasabb tsh érték jó, de akinek tünetei is vannak, annak biztosan gond van a pajzsmirigyével. És annak kell ez a "drága" gyógyszer. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!