Spermás ujjtól terhesség?
Sziasztok
Olyan problémánk lenne párommal hogy nem tud bennem elmenni sehogysem :-/ babát szeretnénk de viszont igy sehogy sem sikerül szájjal és kis kézi munkával viszont siker van mindig :)
Szóval ha párom az ujjával juttatna belém spermat össze hozható a baba?
Nem szeretnénk ezzel orvoshoz menni ( párom inkább) nődokimnak emlitettem ezt és azt tanácsolta hogy probálkozunk ... De viszont meg emlitette hogy ha mégse akkor 1 év probálkozas után lehet a lombikrol szó...nem szeretnénk 1 évig hiaba probalkozni .
Kérlek ne nevessetek ki ezért minket és a jó tanácsokat meg köszönénk .
60 millió ilyen kérdés van GYiKen, de azért én is leírom:
Nem lehet terhesség, mert csak testhőmérsékleten képes megélni a spermium. Legfeljebb azzal próbálkozhattok, (amit ellentétes estben szoktak csinálni fordítva :D) hogy amikor a párod érzi hogy kezd elmenni, akkor gyorsan (bocsi ezért a megfogalmazásért) betehetné neked a lompost, és akkor több esély van rá.
Mi az, hogy nem tud benned elmenni? Az hogy lehetsèges?
Soha nem is ment el benned vagy micsoda? Akkor a szexet sem èlvezi veled? Vagy WTF?
Egyèbkènt, èn is igy tudtam ahogy az elözö vàlaszolo irta, de pàr napja irta itt vki, hogy a pasija nem akart gyereket igy sajàt magànak nyomkodta be a pasija spermàjàt ès terhes lett. De szerintem ez kamu egyèbkènt! Ugyhogy, szerintem azt csinàljàtok akkor, hogy kezd el neki a kezeddel vagy a szàddal ès amikor màr majdnel elmegy akkor gyorsan tegye be! Lökjön pàrat ès kèsz:)
Sose ment el bennem sem masban :)
Szerintem ez valami gondolkozasi problema inkabb hogy nem tud volt hogy ossze vesztunk e miatt ezert probalkozunk igy h hatha ha jutt valamennyi sperma belem akkor hatha ossze tudjuk hozzni
Hát ez durva...
Óvszerbe, kézzel?
Ovszerbe se tud elmenni :-/ sose huztunk gumit... Gyogyszert szedtem :)
De azzal biztatuk egymast hogy ha abba hagyom akkor majd eltud bennem menni :) de nem jott ossze a dolog tegnap estig :-D jo 40percbe kerult :-D de ossze jott a dolog csak epp peteerest kestuk le szerintem majd kiderul ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!