Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Normális, ha két napig van...

Normális, ha két napig van menstruációm, aztán szinte semmi?

Figyelt kérdés

34 éves vagyok van egy hét éves fiam és lassan fél éve szeretnénk gyereket,de nem jön össze.

Úgy egy éve állt át a menzeszem,addig 4 napig rendesen megvolt és 1 napig gyengén.

Lehet emiatt nem esek teherbe?

2014. okt. 8. 16:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom nálad normális-e, nekem is olyan a mensim, hogy 3 napig van, aztán már csak vagy semmi, vagy csak ilyen kis maszat, ezt hónapja válogatja. De volt már csak 2 nap is, rendszeresen. Mondjuk nem tudom, nekem ez már hónapok óta így van. Mondjuk azt nem tudom, hogy ez hatással van-e a teherbeesésedre. De a peteéréseddel minden oké?
2014. okt. 8. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!