Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Valaki volt már így? Mi lehet?

Valaki volt már így? Mi lehet?

Figyelt kérdés
5 napja múlt el a menszeszem.Mától enyhén görcsölök,mintha meg akarna jönni.Folyás sincs,pedig a babatervezés miatt figyelem.Helyette rózsaszines,ha wc-zés után megtörlöm,tehát minimálisan vérzek.Most akkor újból megbetegszem?Most lehetne próbálkozni,2nap múlva lenne peteérés.Vagy attól,hogy ez van lehet próbálkozni?
2014. okt. 8. 13:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Rózsaszínes, vagy picit véres? Mert nem mindegy. A rózsaszín a méhszáj váladéka, lehet méhszájseb, vagy valami gyulladás. Ha enyhe vérzés, az lehet kicsi felfázás is. Bugyoláld be magad, jól fog esni. Egyébként peteérés idején előfordulhat görcs, enyhe köztes vérzés, amiért nem kell aggódni. Ha bizonytalan vagy, menj el orvoshoz nyugodtan. Nem vagyok a helyedben, nem érzem, amit te, nem tudom, én hogyan döntenék.
2014. okt. 8. 13:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!