Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 3. napi tsh 2, 06. ez jó a...

3. napi tsh 2, 06. ez jó a teherbeeséshez?

Figyelt kérdés
2014. szept. 30. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Persze.
2014. szept. 30. 19:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Valakinek egy tized is számít, valakinek tökéletes ez az érték is a teherbeeséshez. Én biztos nem szednék erre gyógyszert, csak akkor ha minden más kizárható.
2014. okt. 1. 09:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi nektek.Megnyugodtam mert mindenhol azt olvastsm h teherbeeséshez 1körüli érték a jó.
2014. okt. 1. 13:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Én 2,25-re 50 ug euthyroxot szedek. Addig el sem kezdhetjük a lombikot, amíg nem lesz 1-1,5 körüli az értékem.
2014. okt. 1. 14:07
 5/8 A kérdező kommentje:
4-es megkérdezhetem és mennyi idő után ment le?
2014. okt. 1. 19:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem alapból, 6, de volt már 8 is, szedek 75g letrox-ot. De még mindig nem az igazi, persze volt már 1,4. Mindenkinek teljesen másképp reagál.

Az az igazság, hogy kb 1 hét alatt is le tud menni, nekem volt olyan, hogy egyik héten 5 volt a következőn 1,5, de volt, hogy 0,017 és 3 hét múlva 5.

A tb nem fizeti a vérvételt csak havonta sűrűbben úgysem nézik csak magán laborban (3000.-/ vérvétel).

Az a legjobb ha stabilan van 1en tartva de van akinek (mint én) 2 év alatt sem tudják a pontos gyógyszer dózist beállítani.

És pl egy nap 2x, 3x, vennének vért mindig más lenne az eredmény és még labor és labor között is óriást érték különbség van.

Bocsi ha rossz híreket írtam :(

2014. okt. 2. 09:45
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem 2,1, de simán rámondja az orvos a BMC-ben, hogy teljesen rendben van. de én is kételkedem kicsit, hogy ez magas.
2014. okt. 2. 21:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerdán lesz kontroll, akkor megtudom hogy mennyi lett a kezeléstől.
2014. okt. 3. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!