Barnazok de halovany a tesztem?
Figyelt kérdés
Ket napom van menstruacioig viszont ma volt barna folyasom .
Amit nem szoktam elotte .ezert volt gyanus es csinaltam egy gabriel tesztet es epp hogy alig latszik a masodik csik.
Lehet terhes vagyok? Lehetseges hogy barnazas legyen menstruacio helyett?
2014. szept. 28. 18:32
1/5 anonim válasza:
Igen lehetséges.Tudnál képet felrakni a tesztről?
2/5 anonim válasza:
ha két nap múlva erősebb a teszt, de még barnázol, irány a progiért. Ha pozi teszt van, barna (vagy vér) nincs, akkor meg csak simán örülünk! :)
3/5 A kérdező kommentje:
Akor ezek szerint lehet ilyen barnazas menstruacio elott 1-2 nappal hiaba van terhesseg?
Nem is gondoltam volna..itt most a gyakorin olvasgatam utana es hat vanak akiknek volt ilyen tunetuk es megmaradt a babajuk.
2014. szept. 28. 19:37
4/5 anonim válasza:
2-es vagyok. Én is egy ilyen vagyok. Most időben mentem progiért, 15 hetes vagyok. Előtte meg nem mentem időben...
5/5 anonim válasza:
Az első terhességnél rendesen 5napig barnáztam és nem keveset.És nem ment el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!