Lombikosok! Van aki most kezdi a stimulációt?
Sziasztok! Reny nagyon szoritok, hogy megtapadjanak a babak!!! 😊
Nekem 3 petesejtet sikerult leszivni a jobb oldalrol, a balhoz nem fertek sajnos hozza mert a meh mogott van, itt minimum 3 sejtecsket buktam!:(
De orulok a haromnak is!!!!:)))
Restyak! Mennyi gonalt kap a feleseged??
Kedves Á! Te, hogy allsz?
Á vagyok! Ma visszakaptam egy embriót!!!! :) 2 naponta ovitrelle injekció, meg hüvelygél a beágyazódás elősegitésére!!! 21-én eredmény! :)
Kedves kérdező mikorra várható a transzfer?
Szia :)
50-el kezdtünk hétfőtől vasárnapig, hétfő és ma már 100mg. Remélem lesz változás. A doki szerint mivel az asszony fiatal nagyon csak 1-et raknak majd be de félek hogy kevés lesz. Mi kifizetjük a lombikot és nem szeretnék kidobni az ablakon ennyi pénzt.
Szorítunk hogy a baba megmaradjon! Remélem nálunk lesznek elősegítő cuccok :)
Sziasztok! A 3- bol ketto mar biztosan megtermekenyult, egy meg 2 eselyes!!!:))))) huuuu de orulok neki! Holnap kell telefonalni, hogy csutortokon v penteken lesz a transzfer!😃
Restyak! Mikor mentek uh-ra?
Szia.
Gratula :) Hogy termekenyitettek meg? Siman vagy icsivel?
Holnap reggel megyunk :)
Sziasztok.
Sajnos az ultrahangon egyetlen egy domináns tüsző lett így nem lesz most lombik,helyette azt mondta a doki próbálkozzunk meg az inszeminációval.
:( pénteken inszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!