Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A napokban biztossá vált, hogy lombikkal lehet csak babánk, mert a férjem eredményei 3 hónap profertil után sem sokat javultak. Hívtam a debreceni Kaáli Int-et, idén már nincs TB-s időpont konzultációra sem. Viszont egyszeri 95000 ft-ért bekerülhetnénk soron kívül, okt.1-jén mehetnénk első konz-ra. Mindeközben felújítjuk a házunkat, minden gondolatunk és pénzünk erre megy, idegeskedés stb... De az anyagi részét még meg is tudnánk oldani, csak a többi miatt, gondoltam rá lehet várni kellene még ezzel. tegnap még úgy voltam vele, fizessük ki és minél hamarabb legyen baba, ma reggel már úgy, hogy várjunk és ha kész a ház addigra telik le a várólista, megmarad 95000 ft és nem tiszta idegben kell még dokihoz, vérvételre vzsgálatra stb. járni. Viszon t nagyon szeretnénk már babát. Nem tudom... ti mit tennétek?

2014. szept. 20. 19:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, úgy döntöttünk várunk, nem tudnék két ilyen fontos dologra 100%ban odafigyelni, nem véletlenül alakult ez így. Remélem anyagilag bírni fogjuk, ha tényleg olyan sok, ha meg nem akkor örülök :D
2014. szept. 26. 19:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!