Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Milyen magas volt a prolaktin...

Milyen magas volt a prolaktin szinted, és mennyi idő alatt sikerült normalizálni?

Figyelt kérdés
Nekem 2000 felett van, és már előre félek, hogy idén se lehetek terhes...
2014. szept. 19. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt ilyen magas, csak 6-700 körül. Április óta szedek Bromocriptint (napi fél szemet, szóval elég alacsony adagot), egyelőre 250-350 közé esett az utóbbi pár mérésen, remélem most már lassan beáll. 2 éve próbálok teherbe esni.

Ti mióta próbálkoztok?

2014. szept. 19. 15:32
 2/6 A kérdező kommentje:
április óta
2014. szept. 19. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:
3 hónapja 1100ról indultam, először 1 szem, majd másfél, most már kettő a napi adagom. 6 hét alatt lement 550-re, sajnos a következő 6 hetes kontrollon is 500 felett volt. Másfél éve próbálkozunk.
2014. szept. 19. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:

1077 volt tavaly augusztusban. Napi 1 Bromoval egy év alatt csökkent le 122-re, úgy hogy közben sokáig 300-500 között volt. Még nem sikerült a picur.

Nekem kellett menni MR vizsgálatra is, ahol apró mikroadenómát találtak.

2014. szept. 21. 21:32
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. tehát nagyon úgy néz ki hogy idén már nem jön hozzánk gólya:((
2014. szept. 22. 12:31
 6/6 A kérdező kommentje:
nem tudom valaki olvassa e még a kérdést, de csoda történt:) a ciklus 3. napján mért prolaktin értékem volt ilyen horrorisztikusan magas. De azóta megvolt a 22. napi vérvétel is, és ott meg már teljesen normális tartományba volt:) szóval nincs nagy gáz csak olyan hihetetlen. Valaki járt már így? El merjem hinni?
2014. szept. 26. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!