Mi a különbség a lombik és az inszem között? Melyik mennyibe kerül és hogyan zajlik?
A lombiknál a petesejt leszívás a műtét, altatásban csinálják, az embrió beültetés 3-5 nappal később van, és hasonló az inszemhez, csak itt egy katéteren keresztül az embriókat helyezik a méhbe.
A lombik sokkal drágább, mint az inszem, az oep 5-öt támogat belőle.
Hát de. :-)
A leszívott petesejteket megtermékenyítik a leendő apa spermájával, várnak általában 3-5 napot, és akkor ültetik vissza. Az enyémek 3 naposan 8 sejtesek, 5 naposan már nagyon sok sejtesek voltak. :-)
Ezért hívják lombiknak. :-) És ezért drágább jóval, mint az inszem.
Mivel előttem mindent leírtak, én csak árakat írok.
Nekünk az inszem volt 40.000Ft, + a gyógyszerek, vitaminok kb. 15.000Ft, + az inszem előtt volt 3 uh, az volt 20.000Ft. Van aki olcsóbban megússza, esetleg gyógyszer nélkül is spontán ciklusban; de van akinek kicsit többe kerül. Attól függ; kell-e stimulálni, és hogy mennyire könnyen stimulálható az illető.
A lombik nekünk kb. 150.000Ft volt+ vitaminok; de én nagyon szerencsés vagyok, könnyen stimulálható, van akinek 350.000Ft egy lombik. Sőt, hallottam már olyat aki 100.000-ből megúszta, ill. akinek 450.000; volt.
Az első konzultáción a leleteid alapján azért ha rákérdezel, már tudnak mondani valami megközelítő összeget.
Ha sikerül, akkor további gyógyszerekre kell számítani a 12. hétig; ami havi 20.000-nál kezdődik + vitaminok.
Ezek úgy kerülnek ennyibe, hogy a lombik is ingyenes; illetve a gyógyszereket is receptre kapod........
Jó fej az állambácsi, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!