Akik már régebb óta próbálkoztok kistesóval, de semmi
eredmény, mit tesztek? Milyen vizsgálatra kell menni? Vagy
csak vártok?
Mi 2 éve várunk a kistesóra :( 3 hónapja esem át a teljes kivizsgáláson, kiderült pcos, ir, hashimoto, magas prolakin, már tartom a kezelést, remélem a gólya is hamarosan meglátogat újra.
Ti mióta próbálkoztok?
2014. szept. 3. 15:04
2/14 A kérdező kommentje:
1 éve. :(
És ha a héten megint megjön, kezdjük a kivizsgálást. Hová mentél? Milyen dokihoz?
Én sajnos a régi nőgyógyász-endokrinógusomnál indítottam, aki csinált egy 3-dik napi hormonsort és azt mondta minden rendben, majd jött 3 clostis hónap, aminek max. durva hőhullámok voltak az eredményei, majd szerinte várjak és ha még fél évig nem sikerül, akkor egy terheléses cukrot majd megejtünk. Itt döntöttem el, hogy máshoz megyek és találtam rá a mens mentisre, akkor már több mint másfél évnél tartottunk és persze nem kevés dolog kiderült, mint írtam is, de most már kapom a helyes kezelést, életmódot váltottam és bízom a sikerben :)
2014. szept. 4. 11:59
Vmi nagyon hasonlón gondolkodtam én is pont. Több, mint 3 éves a gyermekünk, kb. 1 éves kora óta nem vigyázunk, sőt! Nekem idén kiderült IR, ami most jött rendbe. De a doki elkeserített, mert azt mondta, nem ez az oka, hogy nem estem teherbe eddig. Pedig azt gondoltam, na most végre rendbejöttem és sikerülhet. De most teljesen magam alatt vagyok és nem tudom, hova menjek, mitévő legyek. Úgyhogy most várok 1 hónapot, aztán lehet megyünk a meddőségibe.
Te hogy állsz?
2014. szept. 4. 15:44
4-es, ha nem az IR az oka, akkor mi? Mit mondott a doki?
2014. szept. 4. 16:02
Nem tudja, mert ő csak endokrinológus, azt mondta, vizsgáltassuk ki magunkat.:(
2014. szept. 4. 16:05
Pont ezért kellene tudnia, mert endokrinológus :(
2014. szept. 4. 16:17
Hát igen, csak azt mondta, az a része rendben, tehát az IR már nem akadály. Ti voltatok már valaha vmilyen vizsgálaton? Mi egyébként első előtt voltunk mindenen, akkor csak a pct nem volt jó, de mégis spontán megfogant. Most a párom volt már spermavizsgálaton, de az okés lett.
2014. szept. 4. 16:25
9/14 A kérdező kommentje:
Mi még nem voltunk sehol. Az első előtt 3 babám elment, akkor kivizsgáltattuk magunkat és minden ok volt. Simán jött a lányunk, nem kellett semmit bevetni. De most még csak teherbe sem esek. :(
A férjemnek volt már spermavizsgálat, ott minden rendben és nekem is volt átjárhatóságim, de mind a két oldalon átjárható vagyok. Vagyis nekem valószínű az ir, pajzsmirigy, prolaktin okozza a gondot.
2014. szept. 5. 10:24
Kapcsolódó kérdések: