Kinek vált be a barátcserje vagy egyéb más peteérés elösegitő?
Figyelt kérdés
Elszeretném kezdeni szedni a barátcserjét...milyen tapasztalataitok vannak? Szedet már valaki ilyet? Teherbe eset tőle? Hogy kell szedni? Napi 2x1 vagy 3x1?
Vagy milyen peteérés serkentőt tudtok ajánlani??
2014. aug. 31. 17:04
1/4 anonim válasza:
Mastodynon cseppet szedtem, az elméletileg barátcserje, de nem igazán használt. Sőt, egyáltalán nem. Nekem pecsételő vérzésre kellett volna, és ciklushosszt rendbetenni.
Engem is érdekelnek tapasztalatok, mert úgy néz ki, hogy alacsony a progeszteronom, késői az ovu, ha van, és hosszú a ciklus.
2/4 anonim válasza:
Megint én :) Úgy néz ki, hogy a cickafark-palástfű tea (az egyik a ciklus első felében, a másik a másodikban) segített.
3/4 anonim válasza:
Nekem nagyon nem jött be a barátcserje, összekuszálta a ciklusomat.
Nekem abszolút az Ovant kapszula jött be, az első hónapban eredményesek voltunk!
4/4 A kérdező kommentje:
hol lehet kapni ilyen ovant kapszulát??? mennyi az ára?
2014. szept. 1. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!