Nuvolyna kérdése:
8 nappal előbb jött meg a menstruációm, mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
tudom, hogy szánalmas vagyok, de már annyira szeretném a babát, hogy mindenbe belekapaszkodok...kipróbáltuk a Jónás napokat (ne nevessetek ki légyszi)és persze azért várom nagyon, mi lehet. Viszont ma reggel megjött, 8 nappal az ideje előtt, pedig már fél éve napra pontosan működtem (előtte lombikon voltam és a hormonokkal teljesen tönkretettek). Nem mondom, hogy csak pozitív történeteket szeretnék hallani, de ha valakivel történt már hasonló, nagyon hálás lennék, ha leírná. Köszönöm :-)#Jónás nap #8 nappal előbb
2014. aug. 26. 15:36
1/3 anonim válasza:
Egyszerűen csak jóval hamarabb volt ovud, amiről ezek szerint lemaradtatok. :( Én biztos nem nevetnélek ki, parázson is járkálnék, ha reményt látnék rá, hogy segít. Vannak gyerekeim, de el tudom képzelni, milyen szörnyű lehet mindig csak várni.
Végül miért lett lombik, megkérdezhetem?
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértésed :) igen, bármit megtennék már, rációt se keresnék benne :) sokkal korábban nem lehetett az ovum mert ezek a napok szinte pont egybeestek az előző havim végével...azért lett lombik, mert több mint egy éve nem jott ossze a baba (most vagyunk a 3.ban) és 35 elmúltam. Viszont 2 sikertelen lombik és 1 inszem után, amikor még leszivhato petesejtet sem tudtak nekem produkálni és az addig tokeletes ciklusomat gajra vágták, belefáradtam és idén februártól pihenőt adtam magamnak. 3 hónapba került, hogy helyrejojjek és annyira örültem már ennek is :(
2014. aug. 26. 17:51
3/3 anonim válasza:
Pont ma voltam dokinál más miatt, és említettem, hogy én is egy 22 napos ciklust produkáltam. Azt mondta, hogy nagyon-nagyon bekavar a mostani időjárás, a csajok 70%-ának kitolta a ciklust, 29%-nak előre hozta, és csak 1% volt, akit nem befolyásolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!