Amikor inszeminävionäl felhelyezik a kateter es elkezdik befecskendezni a spermät erezni valami hideget vagy valamit?
Figyelt kérdés
2014. aug. 23. 16:09
1/8 anonim válasza:
Szia, nekem volt olyan hogy szinte nem éreztem semmit, most az utolsó eléggé fájt, sőt volt 5 inszemem és ez fájt a legjobban - de úgy néz ki megérte :) :)
2/8 anonim válasza:
szia!nekem fájt vagyis a beavatkozás!azért is fáj mert a ovukor csinálták!nekem a 2-dik inszem úgy volt,hogy az első nap fájt (ez volt egy szombati nap )a második alkalom meg hétfőn akkor már nem!mert ahol csinálták nekem az inszemet két nap van egy inszem alatt!valszeg a hétfői nap már késő volt!
3/8 A kérdező kommentje:
szoval akkor az fäj mikor elkezdik befecskendezni ?
2014. aug. 24. 13:20
4/8 Manka68 válasza:
Nekem csak a kacsa felhelyezése volt kellemetlen. Az egész nem volt rosszabb, mint egy rákszűrés.
5/8 anonim válasza:
Nekem 4 volt, egyáltalán nem fájt egyik sem. A 2. válaszoló, akinek ovuláció idején csinálták: legjobb tudásom szerint mindenkinek ovu idején csinálják. A hormonokkal tüszőt növesztenek, majd van a tüszőrepesztő, azaz az ovu napját is szurikkal idézik elő.
6/8 anonim válasza:
utolsó!
igen tudom ,hogy ovukor csinálják mindenkinek!lehet én érzékenyebb voltam erre így nekem fájt és elég kellemetlen érzés!de az tuti ,hogy nekem a hétfő már késő volt akkor!
7/8 A kérdező kommentje:
utolso az fäjt amikor fecskendeztek fel a spermät?
2014. aug. 25. 20:07
8/8 anonim válasza:
A katéter felhelyezése kellemetlen, de nem annyira mint az átjárhatóságinál. Én semmit sem éreztem. A lombiknál sem egyébkét; már ami a beültetést illeti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!