Menses előtti barnázás gátolja a teherbeesést? Megoldások, kezelések?
Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 18:11
1/2 anonim válasza:
Nekem volt és sajnos van is. De teherbe estem 7. hónap gyakorlás után,van egy 21 hónapos fiam. Most a második babát tervezzük, 5. hónap próbálkozás...nem egyszerű,de sikerülhet. Nekem magas volt első terhességem előtt az FSH-m, 13,6 körüli érték.Akkor megijedtem,hogy a petefészkem nem működik jól,de volt abban a hónapban is peteérésem...szóval nem értettem. Jártam kivizsgálásokra,szedtem egy hónapig fogamzásgátlót is, rá 2 hónapra terhes is lettem.Nem lehetetlen,de nem könnyű,sajnos.
2/2 anonim válasza:
Bizony,ez progeszteron hianyra utalhat ami tobbekozt a baba megtartasaban fontos. 21hetes kismami vagyok,d en meg most is szedek progi potlast. Sok szerencset :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!