Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Minél jobban szeretnénk annál...

Husinyuszi10 kérdése:

Minél jobban szeretnénk annál nagyobb az esélye hogy nem sikerül?

Figyelt kérdés
Ugy hallottam hogy aki nagyon rákoncentrál a teherbeesésre és magára a babára, az nagy valószínűséggel később esik teherbe...(majd egy váratlan pillanatban amikor nem is gondol rá) Igaz lehet ez? Első babánk lenne.
2014. júl. 17. 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Van valóság alapja. Sokan vannak így. Én is mikor figyeltem magam nem sikerült, aztán már nem foglalkoztam vele és terhes lettem. De akár Ördög Nóra, lombikkal lett terhes, most meg nagyon hamar spontán.

Szóval ne agyalj rajta, ne keress tüneteket a nemvárt előtt akár 2 héttel :)

2014. júl. 17. 20:54
 2/3 Manka68 ***** válasza:
Szerintem nem az számít, mennyire szeretnéd, hanem hogy mennyire stresszelsz emiatt. A stressz ugyanis sokat árt. De akinek valóban van valami problémája, annak nem fog segíteni az, ha nem gondol rá.
2014. júl. 18. 04:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Biztos van benne valami. Barátnőméknek az 1. és a 3. gyerek besikerült védekezés mellé. A középső gyereket tervezték, 4 évet vártak mire összejött.

Nekem full mindegy, mert a betegségem miatt nem lehet soha..szóval lényegtelen rágörcsölök e vagy sem. Amúgy az első évben agyaltam sokat rajta, akkor sem sikerült, meg most a másodikban sem... szóval ennyi. Lemondtam róla 2 év után. Akinek nem lehet annak édes mindegy mennyire foglalkozik vele.

2014. júl. 21. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!