LizaBristol kérdése:
Ennek mi lehet az oka (azon kívül, hogy lehet, hogy
hármas ikrek lesznek)? Illetve hallgatnom kéne rájuk?
Vagy ha én vállalom, hogy hármas ikreim lesznek, akkor
hajrá?
Ez engem cseppet sem zavarna! :))))
2014. júl. 7. 18:17
Szia!
A clostitól nekem is érett 2-3 petesejt, tüszőrepesztőt is kaptam, inszemináció volt (átjárhatósági akkor rendben volt), mégsem estem teherbe. Pedig örültem volna akár 3 babának is. Neked sem biztos, hogy rögtön összejön, főleg hogy még csak most kezdted a metformint. Annak idő kell (rendszeres mozgással, diétával egybekötve) hogy kifejtse a hatását. Hónapokról beszélünk, van akinek évek kellenek mire helyreáll az anyagcsere. Addig sajnos még clostival is kicsi az esélye a teherbe esésnek.
2014. júl. 7. 18:35
3/16 A kérdező kommentje:
Mi már évek óta próbálkozunk sajnos... Konkrétan egy éve álltunk rá nagyon.. Először nem is írtak fel semmit, hanem dietetikushoz küldtek, fogytam 16 kg-ot étrendváltással és rendszeres gym-be járással. Így beállt a ciklusom (előtte egyáltalán nem volt), most 31-36 nap körül mozog. Ez már nekünk hatalmas siker, hogy rögtön az első hónapban van kilátásban peteérés, mert eddig csak a sok tüsző látszott a petefészkemben. Viszont megrémített, hogy azt mondták, így nem tanácsolják a babaprojektet ebben a hónapban... mikor már végre úgy érezhetnénk, hogy karnyújtásnyira vagyunk...
Attól még hogy 3 pete érik nem biztos hogy mindhárom megtermékenyül és meg is tapad.
Sajnos! Én próbálkoznék!!
2014. júl. 7. 19:19
Nem szeretnélek lehangolni, de ez még semmit nem jelent.
Én 3 hónapig szedtem a closty, az egyik hónapban 4 érett petém volt, mégsem lettem terhes.
Szerintem próbálkozzatok nyugodtan.
2014. júl. 7. 19:21
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen, én is úgy tudtam, hogy ez még nem minden, ezért is volt furcsa, amit mondtak, és kíváncsi voltam, kapott-e valaki hasonló tanácsot... Miért jó nekik még felesleges stresszt pakolni ránk.. Akkor csak tesszük, amit ilyenkor tenni kell, és bízunk a legjobbakban :) Az eddigi lehetetlenhez képest már így is sokkal közelebb vagyunk a Babához. Igyekszem pozitív maradni.:)
Azért a hármas ikerterhesség tényleg veszélyes. Sajnos az emberek csak annyit látnak belőle, hogy "jaj de jó, 3 gyerek egyszerre". Már egy ikerterhesség és fokozott kockázattal jár, nem hogy 3.
2014. júl. 7. 20:27
Nekem öt ért meg,és kettő termékenyült meg.4.5 évesek.Nem szoktak ilyesmit mondani,h ne próbálkozzatok,elég ritka h mind a hárman megmaradnak..És úgy tudom,létezik egy eljárás,amivel egy babát el tudnak venni(erről most nem foglalnék álláspontot,ki-ki döntse el saját maga,meg tudná -e tenni,vagy sem),hogy a másik kettő biztosan egészséges legyen.
2014. júl. 8. 12:45
9/16 A kérdező kommentje:
Szerencsére az ultrahangon 1 hete minden rendben volt, egy pete volt kirepedés közeli állapotban és egy másik kicsit lemaradva, szóval azt mondták, hogy semmi akadálya, max kettő érik meg, de egy biztos... ez alapján csütörtök éjjel- pénteken lehetett a peteérésem, egész nap szúrkált a hasam, azóta feszít nagyon, főleg, ha pisilnom kell+pisilek... Reménykedünk a legjobbakban. Még másfél hét a nem várt-ig... Köszönöm a válaszokat!
Mi történt veled azóta? :)
2014. aug. 3. 11:06
Kapcsolódó kérdések: