Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van olyan lombikos, akinek a...

Van olyan lombikos, akinek a 10. beültetésből lett baba?

Figyelt kérdés
2014. jún. 29. 11:27
 1/8 anonim válasza:
Szia!Biztos van olyan .Nekem most volt a 7.Te a 10.-re készülsz?Én már most sem mentem volna ,ha nincs korábban emelkedett HCG.
2014. jún. 29. 12:00
 2/8 A kérdező kommentje:

Szia, nagyon remélem, hogy van, jó lenne pozitív példa. Nálunk még nem volt +teszt. Megfogadtam, hogy ez lesz az utolsó beültetés, ami FET lesz. Egyébként nagyon nehéz megállni és elfogadni, hogy soha nem leszek állapotos...

Melyik intézetbe jársz? Én Kaális vagyok.

2014. jún. 29. 12:27
 3/8 anonim válasza:
Én a Jánosba járok,de a Kaáliban kezdtem:-)Van valami kimutatott oka annak ,h nem sikerül akár spontán terhesség?Mindig ugyanaz a kezelés,v volt közben változtatás valamin ?
2014. jún. 29. 13:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Barátnőm 7 lombikon volt,végül spontán lett terhes,most 4 éves a kislánya.
2014. jún. 29. 16:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos méhenkívüli terhességek miatt nincsenek petevezetők, számunkra csak a lombik hozhat babát. Spontán nekem nem lehet.
2014. jún. 29. 17:36
 6/8 anonim válasza:
Nagyon drukkolok neked is,pont itt olvastam ,hogy egy orvos azt mondta,3 dolog kell a terhességhez a lombikosoknak:jó embryo,jó nyálkahártya és a legfontosabb a szerencse!Azt nem szabad elfelejteni,hogy aki spontán teherbe tud esni,az sem tud minden hónapban,ezért nálunk talán csak ki vannak választva ezek a nem jó hónapok.Emiatt is érdemes minél gyakrabban próbálkozni.
2014. jún. 29. 18:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Sikerült azóta?Én is Kaális vagyok,és most volt a 9. sikertelen beültetésem.Jövőre megyek a 10.-re:(
2014. aug. 19. 21:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Szia, nagyon sajnálom. Mi most megyünk szeptemberben a fagyasztott babákért. Nekem Smoflipid kezelésem lesz előtte, remélem ez meghozza a várt babát.
2014. aug. 21. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!