Hogy oldjátok meg a munkát miközben inszemre -lombikra jártok?
Egy kolléganő 6 inszemet és 3 lombikot csinált végig munka mellett. Mondjuk vendéglátásban dolgoztunk és a főnök tudott róla, hogy a csajszi hova jár. Délelőttös és délutános műszakok voltak, mindig úgy kérte magát, hogy tudjon menni vizsgálatokra. A szabadnapokat is úgy kérte, hogy tudjon pihenni is egy egy inszem, beültetés után. Néha vett ki szabit is.
Végül a 4. lombikja lett sikeres, de akkor már az első pillanattól betegállományba ment és csak 12. hét után kezdett újra dolgozni.
Én először nem mondtam el, majdnem kirúgtak, mert azt hitték, link lettem. Amikor bejelentettem a dolgot, sokkal megértőbbek voltak. :-)
Sőt, drukkoltak nekem, igyekeztek vigyázni rám. :-)
Kérdező, szerintem próbáld meg a munka egy részét átadni valakinek, mert ha sikerül, és babázni fogsz, amúgy is szükséged lesz segítségre, ha pedig nem, a stressz miatt még nehezebben jön majd össze a baba.
2-es válaszoló: a konzultáció után még jó eséllyel csak hónapok múlva lesz beavatkozás, addigra bőven letelik a próbaidőd, nyugodtan elfogadhatod a munkát. :-)És nem muszáj szabit kivenni a kezelések idejére, igazolást kérhetsz az intézettől, nem fizetik ugyan a napot, de igazolt lesz, és kötelesek elengedni. Törvény írja elő. :-)
2 inszemit és 2 lombikot csináltam végig munka mellett. Már az elején elmondtam mindent a főnökömnek, simán elengedtek.
Ha magadnak dolgozol (vállalkozó vagy?) és meg akarod tartani az ügyfélkört, akkor szerintem valamilyen magyarázat kell nekik. Ha konkrétan ezt nem is, de valamit jó lenne.
Az én kozmetikusom (aki szintén ilyen helyzetben volt) mondjuk elmondta és mondta, hogy bocs, de a következő pár hónap össze-vissza lesz, de ezt én abszolút megértettem :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!