Mit kell meg tennem hogy sikeruljon? Pcos vagyok, fel eve dietazok, inofolicot szedem 2x1.

Figyelt kérdés
Viszont ami idegesit higy a tsh 3,5. Az endodoki azt mondja hogy normal, de olvastam hogy a babahoz 1-2 kozzott kell lennie. Most voltunk iszemen remelem sikerul? Kinek sikerul pco mellet teherbe esnie?
2014. máj. 29. 12:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Keress másik hormondokit. A 3,5-ös TSH-ra gyógyszert kellene szedned.

Az inofolic önmagában nem elég, kellene a diéta mellé metformin tartalmú gyógyszer - gondolom IR-ed is van.

Sportolsz, mozogsz valamit a diéta mellé? Merthogy az is kellene.

2014. máj. 29. 12:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is keress másik dokit. Nem saját tapasztalat, de barátnőm is pcos, diétázott, sportolt, és Debrecenben járt magán endokrinológushoz, aki a magas tsh miatt adott gyógyszert. Én mondjuk nem vagyok pcos, de 3,6-os tsh-val estem teherbe :-)
2014. máj. 29. 12:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Ami erdekes IR nincs,120 emelkedett de nagyon enyhe.3orvos is azt mondta.Nem akar nekem senki adni metet mert nem indokolt.jo a hormonsorom is.Most szedek egx egy hete l-tyroxint50-nes felet naponta,mert az ATPO 40.1honap mulva kell mennem kontrolra,lehetsegeshogy a tsh is normalizalodik?
2014. máj. 29. 13:35
 4/8 A kérdező kommentje:
es ossze jott a baratnodnek a baba?
2014. máj. 29. 13:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Endodokit lecserélni, valóban! Tsh-d az élethez jó, a babához nem.
2014. máj. 29. 15:00
 6/8 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Magas a tsh-d, nekem ilyen értékre az endodokim azt mondta, védekezzünk, amíg 2 alá nem megy, mert vetélést is okozhat.

2014. máj. 29. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

2-es vagyok, igen barátnőm már egy éve babázik boldogan :-) A 306-os tsh-val én is kérdeztem a nődokit, nézett rám mint egy ufóra...kérdeztem endokrinológust is, aki szerint van olyan orvos, akinek ez magas érték, de szerinte meg jó ez...sajnos nagyon kell keresni hogy normális orvost találj. Nekem összejött a baba, és nem volt gond a terhességgel sem, de azért idegesített, hogy nem törődik ezzel senki.

2014. máj. 30. 09:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Bocs, 3,6-os nem 306
2014. máj. 30. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!