Melyik tesztet ajánljátok? Melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
Április 15-én múlott el a menstruációm, azóta vannak tüneteim, ami utalhat arra, hogy babám lesz (fáradékonyság, feszül, szúr az alhasam stb) a tesztek mégis negatívak. Két hete voltam nőgyógyásznál, azt mondta, meg van vastagodva a méhnyálkahártya, és hogy ez jelentheti azt, hogy babám lesz, de csak akkor menjek vissza ha pozitív a teszt.2014. máj. 29. 12:13
1/3 anonim válasza:
Nekem még egy teszt sem hazudott, de a Gabriel-t használom, gyógyszertárban kapható. Amikor terhes voltam egyértelműen kimutatta, amikor meg nem, akkor egyértelmű negatív volt. Ezt nem kell lepisilni, hanem rácseppenteni fecskendővel a pisit, így el sem ázik.
2/3 anonim válasza:
Én is mindhárom terhességemnél a Gabrielt használtam, kimaradás utáni napon már szép pozi volt, sosem tévedett!
3/3 anonim válasza:
Nekem az olcsóbb és a drágább is kimutatta a terhességemet (nem akartam elhinni az olcsónak, ezért vettem a drágábbat :D) A negatívnál sem tévedett egyik sem még. Akkor reméljük nálad téved. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!