Hogy essek teherbe? Valami baj van?
Kedves mindenki,a párommal szeretnenk babat kb januar ota,voltam orvosnal,kiirta a clostybegyet,ill a premenset, szerintem a gyogyszer hatasa nem hatott :( tapasztalatom során mikor parommal egyutt voltam,nagyon fajt,szinte szet akartam volna szakadni,a legutolso nap mikor a gyogyszer hatasanak utolso napja volt akkor,szinte annyira kivoltam tagulva,hogy inkabb hagytuk.nos azt mondta a doki,hogy a gyogyszer hatasa alatt tobbet szexeljünk,ez igy is volt,masok meg azt mndjak hogy eleg ketto naponta,szedek meg elevitet,illetve méhpempőt,azt mondjak hogy ot honap az meg nagyon keves ido,es meg ne menjunk orvoshoz,kivizsgalasra,mi tevo legyek,mert mar nagyon szeretnenk babat,szerintem eljott a mi idonk en 25parom 24 evesek leszunk,tapasztalom,hogy annyira faj ott lennt szinte belenyilallik,alig birok menni,az miert van?a nogyogyasz sajnos nem kovette vegig a peteeresemet,a gyogyszer alatt,holott hallottam,hogy cisztat is okozhat.
Kérlek irjatok,aki ebbe vagy ebben a cipoben jar mint mi,
Kosy
Semmit ne tegyél.
Egyszerűen foglald le magad mással, ne egyfolytában csak az járjon az eszedbe, hogy mikor esel már teherbe. Szexeljetek amikor jól esik, és ha egy év próbálkozás után se jön össze a baba akkor kérjetek orvosi segítséget (először is kivizsgálás formájában, nem kell rögtön gyógyszerekkel tömni téged amíg azt se tudjátok, hogy mi áll a háttérben).
Én elég nagy hátránnyal indultam a babavállalásnál, nagyon sok nőgyógyászati problémám volt előtte. Mégis minden orvosi segítség nélkül a 10. hónapban megfogant a babánk. Persze rohanhattam volna az első sikertelen hónap után az orvoshoz és lehettem volna idegbajos hónapokig hogy miért nem sikerül, de felesleges lett volna, hiszen, a természet így is megoldotta minden külső rásegítő tényező nélkül. Szóval inkább foglalkozzatok egymással, kösd le magad valami új hobbival, sporttal és a baba jönni fog (hiszen ti még baromi fiatalok vagytok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!