Ilyen menstruáció mellett van esélyem teherbe esni?
2013.Szeptembertől leirom a menzesz mikor kezdődött.
Szept.7-én jött meg (5napig tartott)
okt.14-én (5napig tartott)
nov.15-én (5napig tartott)
dec.20-án (5napi tartott)
jan.kimaradt
febr.1-jén (5napig tartott)
márc.kimaradt
ápr.5-én (5napig tartott)
Áprilisba próbálkoztunk először a gyerekkel,még nem jött meg,de teszteket csináltam,legutóbb 2 napja,negativ.
Peteérésem fogalmam nincs mikor van,ez a tojásfehérjés nyúlós folyás szokott lenni,gondolom akkor van peteérésem.Akkor együtt voltunk pont a párommal,ez ápr.27-én volt.Még után 3x voltunk együtt rá pár napra.
Mennyi esélyem lehet a teherbe esésre igy,hogy össze-vissza van a ciklusom?2013.jan.-tól dec-ig minden hónapba meg volt,1-2hét csúszással.2014.januártól volt az,hogy januárba pont kimaradt,meg márciusba.
Ez a hónap sikerülhetett,vagy tegyek le róla?A teszt már biztosan kimutatná ha baba lenne?
Köszönöm!
nem lenne rossz a ciklus, ha nem lenne az a kimaradás. Mennyi idős vagy kérdező? A tojásfehérje nyák az peteérést jelent, de érdemes lenne elmenni egy hormonvizsgálatra,
más, még várj, még várj, lehet még pozitív az ma teszt
:)
29éves vagyok.
Igen,jó lett volna ha nem marad ki az a 2 hónap sajnos...
Akkor még reménykedhetek?Mikor csináljak újabb tesztet?
Vagy megint csak késik,vagy kimarad ez a hónap is.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!