Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha nincs spontán pé-m elmenjek...

Ha nincs spontán pé-m elmenjek endo dokihoz?

Figyelt kérdés

Tavaly volt egy missed-em, azóta nem jön a baba. Most sajnos nincs spontán peteérésem. Ezt valószínű, hogy már hónapok óta így van, de két hónapja tuti, akkor kaptam is rá Clostylt, de eddig semmi... Két hónap ment le, a következőben már inszemmel egészülne ki a kezelés. Átjárhatóságim és sperma vizsgálat, az előző, 2 hónap alatt megfogant baba miatt nem volt.

A férjem minden áron endokrinológushoz akar vinni, de csak Pesten van igazán jó, az ország nyugati feléből elég messze lenne és a doki sem olcsó.

Szerintetek mit kellene tennem? Amúgy túlsúlyos is vagyok. 86 kg és 160 cm. A nődokim szerint a fogyás is segíthetne.

Nah, de egy endokrinológus???

2014. máj. 9. 17:20
1 2
 11/12 Manka68 ***** válasza:
Ha már voltál az MM-ben, akkor van mód e-mail konzultációra. :-)
2014. máj. 11. 02:58
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi. Még nem voltam, de inkább oda mennék én is, a MM-be. :)
2014. máj. 11. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!