Mennyi eselyünk lenne lombikkal?
Milyen vizsgálatokat csináltak?
Csak nőgyógyász, vagy esetleg endokrinológus is vizsgált?
A lombik sem egy biztos módszer, sajnos ott sem feltétlenül igaz, hogy az első vagy a második sikerül.
Nekem a második sikerült, de azelőtt elmentem endokrinológushoz, és ott derült ki még pár dolog, amit a meddőségiben nem vizsgáltak. Így a másodiknak már ezzel futottunk neki.
Hormonsort mar vagy 5öt, ultrahangos pereeres köceres,clostys stimulacio, ferjemnek spermavizsgalatot, atjarhatosagit, most ennyi jut eszembe.De utoljara azt monsta az orvos, hogy ö tovabbi vizsgalatokat mar nem tud elvegezni csak a meddösegi. Teheleses vercukor meg nem volt, de azt is csak ott csinaljak. Voltam endokrinologusnal is ak kb. annyit csinalt hogy kert egy teljes verkepet, hormonsorral es megnezte, hogy minden a hatarerteken belül van e. Ez került 200 euromba, es meg ök vettek a legkomolyabban. Felek hogy a meddösegiben is csak a markukat fogjak tartani, es letojnak minket. Eddig ketfele orvossal talakoztam: en majd segitek es nem lett belöle semmi, illetve maga tökeletesen egeszseges, legyen türelemmel.
gondolkoztam hogy otthon kivizsgaltatom magam de nem tudok hazamenni 3x egy honapban az esetleges kezelesekrpl nem is beszelve.
Kellene meg terheleses cukor ES inzulin (0, 60, es 120 perces, ha lehet, es mondjuk egy d-vitamin szint.
Ezek önmagukban is okozhatják, hogy nem esel teherbe. En ezeket meg megnezetnem a lombik elott, mert egyrészt az baromi megterhelő a szervezetnek, másrészt nem olcsó. Ha meg megtalálják, hol a gond, felesleges a lombik. Tsh, lh, t4,t3 szintet néztek?
Ezeket nálunk néztek ugyan a meddosegiben, de szerintük jók voltak az értékek, kozbeneg nagyon nem.
Endokrinologus es endokrinologus között is ég es föld a különbség... Tudnék mesélni, 3-nal voltam, mire a következő foglalkozott os velem, nem csak a markát tartotta.
(1-es voltam)
Szia!
Az én tapasztalatom az, hogy akinél nem találták meg az okot, annál a lombik sikerének az esélye is kisebb. :-(
Épp ezért szerintem is egy jó endokrinológust kéne találnod először, mert többnyire ott van a probléma, csak sok doki nem ismeri fel. :-(
Én itthon tudok egy jót ajánlani, és szerintem egyszeri látogatással meg tudnád úszni. Van náluk távkonzultáció, ha már egyszer voltál ott. Én úgy csináltam, hogy bementem, doki kiírta a szükséges vizsgálatokat, a leleteket rögtön megkapta amint elkészültek, mert az ő laborjukban csináltattam, utána pedig e-mailben kaptam az értékelést, a recepteket postán küldték el. Így olcsóbb is, mintha folyton odarohangáltam volna. :-)
És sokkal olcsóbb a lombiknál, pláne ha nem is sikerül.
Kedves Manka,
hogy lehet egy hormonsorból megúszni? Nem kell 3. és 21. nap is menni?
Vagy megmondják mi kell, és én meg megcsináltatom itt, és csak az eredményeket küldöm el nekik? Meg tudnád mondani melyik orvosról lenne szó?
A mens mentisről lenne szó, én Tűű doktorhoz járok. Úgy lehet megúszni, hogy elviszed hozzá az eddigi leleteidet, azt mondod többször is néztek hormonsort. Nekem pajzsmirigy hormonokat és terheléses inzulin + cukor vérvételt kért plusszban, ezek nem ciklusfüggőek. :-) Másnap reggelre kaptam időpontot a laborba, és délutánra meglett az eredmény. :-) Gyorsak. :-)
Annyit kell még tudni róluk, hogy magánintézmény, tehát fizetős, de szerintem kifizethető áraik vannak.
Itt a weboldaluk címe:
Én sikertelen inszemek és lombik után jutottam el hozzájuk, és a kezelés megkezdése utáni első próbálkozós hónapban pozit teszteltem. :-)
Mielőbbi babásodást kívánok!
IR-t, inzulin rezisztenciát mindenképp nézess.
ezt alapból nem nézik, mégis sokszor ez a sikertelenség oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!