Mi a menete a lombikbébi beültetésnek?
Igen lehet TB alapon csináltatni. Inszeminációhoz nem jó a minta?
Először is neked kell egy teljes kivizsgálás. Hormonvizsgálatok, petevezetékátjárhatósági stb.
Intézet függő, hogy mennyit kell fizetni. Ha teljesen államiba mész, akkor csak a gyógyszereket, ezek 100-300ezer között vannak.
Szia! Biztatásul írom neked:
nálunk is a férjemnél volt a gond, hereszövetből nyert spermiummal tudtunk csak lombikozni.
Január 18-án voltam legelső konzultáción a lombikos orvosomnál, ő kiírta a részemről szükséges vizsgálatokat (előtte nem volt semmim csak egy majd' egyéves rákszűrés leletem), most pedig 10 hetes terhes vagyok :))
Szóval ha nálad minden OK akkor pörögnek a dolgok, javaslom hogy válaszd ki a szimpatikus meddőségi centrumot, majd ott válassz egy orvost és menj el a magánrendelésére konzultációra, így a TB-s helyek esetén ki lehet kerülni a várólistákat.
Sok sikert és mielőbbi babásodást kívánok! :)
Még előző vagyok. Nekem nem csináltak átjárhatóságit csak méhtükrözést, mivel nálunk is kizárt volt az inszem, ICSI kellett rögtön. Tőlem 3. napi vérvételt, nagylabort, AMH szintet, méhtükrözést és mell-UH-t kért a dokim, plusz önszorgalomból csináltattam terheléses vércukor és inzulin vizsgálatot endokrinológusnál.
Az injekciók olyan 150.000,- körül voltak, plusz a beültetéstől a 12. hétig még progeszteron-támogatást kapok (ez protokoll a lombiknál), az kéthetente 9.000,- Ft.
Engem abszolút nem viselt meg az egész, sokkal nehezebb menetre számítottam. Minden esélyetek megvan arra hogy nektek is sima kör lesz :))
Ez nem igaz. Mivel ha el van záródva folyadékgyülem keletkezhet benne ami kimoshatja a megtapadt emberiot illetv beágyazódhat ott rossz helyen.
Van olyan ismerősöm akinek lombikkal lett méhenkívül az elzáródott petevezetékben, kivették, de egy kis cson ott maradt a következő lombiknál a csonkba ágyazódott be, újra el kellett venni a babát és újra műteni. Olyat is tudok akinek a folyadékgyülem miatt ment el a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!