Nemsokára megyek a 8. lombikos beültetésre. Mit tegyek másként, hogy sikerüljön? Sikeres lombikosok, főleg akinek fagyasztottból sikerült, kérlek írjatok!
Kedves utolsó válaszoló! És sikerült a borkúrával teherbe esned? :-)
Köszönöm mindenkinek, aki írt, és persze várok még szívesen tippeket! Ma voltam UH-n, jövő héten pénteken lesz a beültetés. Szorítsatok, hogy feléledjenek a fagyibabák!
Szia. Ugyan nem személyes tapasztalat, de gondoltam leírom..Barátnőmnek 2 lombik nem sikerült, mert nem engedett 1-nél többet beültetni, aztán elment látóhoz és mondta Neki h próbáljon megbarátkozni azzal, ha ikrei lesznek. (mert nagyon félt hogy nehéz lenne a mindennapokban)
Ezt megtette és engedett 2 megterm. petesejtet visszaültetni és mind a kettő megtapadt. Van 2 eleven kétéves kisfia :)
Nem tudom Nálad ez hogy van..De nagyon drukkolok :)
Szia! Mi újság???? Mi most készülünk a FET-re, jövőhéten lesz ha kiolvad a fagyikánk; mert egyedül van.. :-(
Arra gondoltam, hogy lehet hogy jó lenne frissel próbálkozni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!