Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nemsokára megyek a 8. lombikos...

Nemsokára megyek a 8. lombikos beültetésre. Mit tegyek másként, hogy sikerüljön? Sikeres lombikosok, főleg akinek fagyasztottból sikerült, kérlek írjatok!

Figyelt kérdés
Eddig 1 friss és 6 fagyasztott beültetésem volt. Az 5. fagyasztottból elindult a terhesség, csak a 7. héten elment a baba. Szedek: C, D vitamint, terhesvitamint + folsavat, Aspirin Protecet, méhpempőt. Azt mondták nem számít a fekvés (amikor az 5. beágyazódott, akkor pl. egy fél napot sem pihentem...). Kinek mi vált be? Még 2X2 embrióm van lefagyasztva, szeretném ha végre sikerülne. A lombikra a párom miatt van szükség, nálam rendben vannak a dolgok. Előre is köszi!
2014. ápr. 8. 10:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló! És sikerült a borkúrával teherbe esned? :-)

Köszönöm mindenkinek, aki írt, és persze várok még szívesen tippeket! Ma voltam UH-n, jövő héten pénteken lesz a beültetés. Szorítsatok, hogy feléledjenek a fagyibabák!

2014. ápr. 10. 15:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia. Ugyan nem személyes tapasztalat, de gondoltam leírom..Barátnőmnek 2 lombik nem sikerült, mert nem engedett 1-nél többet beültetni, aztán elment látóhoz és mondta Neki h próbáljon megbarátkozni azzal, ha ikrei lesznek. (mert nagyon félt hogy nehéz lenne a mindennapokban)

Ezt megtette és engedett 2 megterm. petesejtet visszaültetni és mind a kettő megtapadt. Van 2 eleven kétéves kisfia :)

Nem tudom Nálad ez hogy van..De nagyon drukkolok :)

2014. ápr. 11. 13:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia! Mi újság???? Mi most készülünk a FET-re, jövőhéten lesz ha kiolvad a fagyikánk; mert egyedül van.. :-(

Arra gondoltam, hogy lehet hogy jó lenne frissel próbálkozni, nem?

2014. máj. 12. 22:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is a sok fehérjét és folyadékot tudom ajánlani!!!
2014. szept. 12. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!