Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Óraátállítás miatt, mikor...

Óraátállítás miatt, mikor mérjem az ébredési hömérsékletemet?

Figyelt kérdés
Ki hogy csinálja, csinálta ilyenkor? A héten egyik reggel nem szólt atelom és 45 perccel késöbb mértem volt is kiugrás, szerintem az tuti a csúszás miatt volt. Most hogy legyen holnap reggel?

2014. márc. 29. 11:58
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Nem a hõmérõzéstøl lesz àm gyereked...
2014. márc. 29. 12:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Az új rendszer úgy is az új óra lesz, ha pl. 8 kor mérted eddig akkor most is az új idő szerinti 8 kor mérjed, és ezek után is 8 kor mérd. És valóban nem a lázmérőtől lesz gyermeked, ettől az egy napi kiugrástól, pontatlanságtól semmi baj nem lesz. Okos felnőtt nő vagy, jelöld be a kis naptárban, hogy ma óra átállítás volt.
2014. márc. 29. 12:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Én úgy csináltam, hogy folyamatosan elcsúsztattam a mérés időpontját 10 perccel - így nem egy nap alatt ugrottam egy órát, hanem 6 nap alatt elosztva. Vagy ha már nincs sok hátra a ciklusból, akkor mérd a régi idő szerint, és majd az új ciklust kezd az új szerint (már ha lesz egyáltalán új ciklus - drukkolok a babához!)
2014. márc. 29. 12:30
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
Írtàl nekem privit, hogy ha nem a hõmêrõzëstõl lesz gyerek akkor mitõl....butább vagy mint gondoltam.
2014. márc. 29. 13:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Okoska!!! Szerinted 5 év küzdelem után nem tudom mitöl lesz a gyerek. Tudod egyenlöre ki kell deriteni hogy végre van-e spontán ovum.....
2014. márc. 29. 18:45
 6/8 A kérdező kommentje:
3-as! köszi:-) Hát ez a 10 perces csusztatás már nem fog menni mivel ma lesz átállitás de sokan azt mondták más forumon hogy ez nem okoz gondot mondjuk én nem igy láttam a multkori csuszásnál de mindegy, majd lesz valahogy, a ciklus 8. napján vagyok igy a nagyja még hátra van.
2014. márc. 29. 18:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha ilyen sok ideje próbálkoztok mért nem kéred meg az orvost, hogy kövesse nyomon van e ovud? Vagy csinálnak hormon szint mérést is és abból is kiderül van e ovud. A hőmérőzés nem annyira megbízható, mint ha objektív vizsgálatokkal állapítják meg. Én ennyi idő próbálkozás után már nem a hőmérőzésbe kapaszkodnék. Ebben a hónapban használhatnál ovu tesztet is és akkor nem okozna problémát a mai óra átállítás. De tényleg hidd el ez az egy nap el csúszás nem oszt nem szoroz az ügyben.
2014. márc. 29. 18:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Ilyeneken már túl vagyunk (hosszú a történetünk) most ez van kiadva hogy csak itthon nézzem és ovu teszteljek is. Most egy idöre pihentetni kell a vizsgálatokat, túl sok volt mostanában.
2014. márc. 29. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!